presne tak ako si napísal mnohí si myslia že to našli ale ešte nevedia že to ešte len nájdu potom budú ešte len na začiatku hádam vieš o čom hovorím nedalo mi nevšimnúť si na čom si..
@bannednick taaaaak ja som si min rok strasne priala jednu knizku a na celom sr aj v cechach ju mali vypredanu a jezisko mi ju aj tak doniesol ^.^ takze vsetko sa da ak sa chce
@bannednick nj ani ja -.- ja to mam uz v krvi to vies to je ten zufaly smiech a pokus o prezitie... som sice optimista miestami az naivn ale nestracam pojem o tom co je este realne no odmietam sa vzdat pokial je este mala sanca
@bannednick hmm dalej ? prezivala som zo dna na den predtym... mozno to bola falosna viera a este si sa nenasiel ale hlavne je vzdy nevzdavat sa a bojovat
@bannednick a beznadej je ok ? hmmm... veril si v klam v nieco co si nebol ty a hned si to vzdal miesto toho aby si hladal dalej ? nie si realista si zbabelec
@sasuke ja že za toto pôjdem do pekla tak neuvidím, ale aspoň budem v teple Ale kedže neexistuje jedno tak ani druhé cize ani do pekla nejdem mňa šľahne aspoň ušetrím naftu
@niktozaujimavy nj s tym sa stotoznujem... vraj musi byt rovnovaha co je nebo a peklo/ dobro a zlo.... podla mna je rovnovaha to ze vpodstate nic nie je skutocne a vsrtko je sen...
@sasuke u mna plati ze v jednoduchosti je krasa a cukriky lubim vsetky len nic s orechami na to som alergicka cize len ak ma chces zabit tak do toho .. budes si pytat adresu ci ti ju mam dat na drzovku?
@niktozaujimavy ja mam na cirkev nazor ze je to najvacsia mafia sveta ale nehadam sa kvoli tomu s nimi oni hovoria o principoch nie o cirkvi ako takej aspon tych co poznam a ono je v tom cosi pravd ale tak strasne skreslenej ze my ju automaticky odsudzujeme....
@lucy92 daj a pripomen sa bo prepac ale ja si ta nezapametam takze mi napis do tsky a ja ti hodim mail kde mi posles adresu abo napis aspon farbu oblubenu nech ti neposlem daco co sa ti nebude pacit
@sasuke horsie ako mafia, keď počujem v tv že nejaký predstaviteľ znásilnil dieťa, tak by som chcel tých zástancov vidieť ako by sa zachovali, keby ide o ich dieťa, ja by som mu ho odťal rovno. A odpovede sú typu však aj iný znásilňujú aj iný sú pedofíli, no to uz je len ospravedlnenie, však aj policajt keď niečo urobí tak sa berie ako verejný činiteľ a dostane viac ako bežný človek, oni by mali byt ukážkov spoločnosti aj farári aj policajti, ale aj dvakrát toľko za nejaký prúser.
@niktozaujimavy pozri v kazdej rodine je nejaka spina... ako hej mali by byt prikladom ale tolko prikladnych ludi ako je vsetkych fararov na svete ani nie je... ja dokazem pochopit tych co si z toho daco vezmu a idu dalej ale nedokazem pochopyt tych co si cirkev este zastavaju...
@sasuke nečítaj profil niesom z Nitry som myslel že to nik nečíta a predpokladám že tam aj tak ľudia nepíšu pravdu, žena nič nepovie kedže opravujem pc, booky, tablety, denne a je jedno či ženám alebo mužom toto nieje vôbec podstatne ale keby mi príde balík to už by bol problém.
@sasuke dole z juhu, však ani ja nečítam keď vidím že niekto ma 6r tak sa bavím Našla si celkom dobrý spôsob jak získať adresy, darčeky toto by mňa nenapadl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
128 komentov
@feklus ok poslem brachu ten rad
@likjul aleeeee nieco si praj ! ja to myslim ako vazne a vyuzi to pokial mam davaciu naladu po ked uz ponakupujem nebudem mat z coho davat
@kuvincik kludne
a mať prácu, nech si môžem šetriť na foťák a tie svoje veci
a ísť na island
ale to sú drahé dary
@artusios elma ti namalujem
@wladi :happy: konecne niekto nenarocny
@artusios ten lubi teba
ale tak dobre no, si želám stabilný internet a novú PC myšku
a preferujem malé myšky! ale tak nepohnevám sa...
@echoechoecho puta mam ale bicik nie
presne tak ako si napísal mnohí si myslia že to našli ale ešte nevedia že to ešte len nájdu potom budú ešte len na začiatku hádam vieš o čom hovorím nedalo mi nevšimnúť si na čom si..
@echoechoecho ja som netusila ze si taky scitany !
» files.bibliofilie.webnode.sk/200000391-3b253... - Živý bič (EMSA 7 - Benka obl).jpg
presne tak, brat môj
@bannednick lebo neveris ked uveris poletis ! ako peter pan
@niktozaujimavy to by bol hriech nie ? to nemozu
@niktozaujimavy nj nevydalo to ti tak vadia inak ?
@lucy92 daj a pripomen sa bo prepac ale ja si ta nezapametam takze mi napis do tsky a ja ti hodim mail kde mi posles adresu abo napis aspon farbu oblubenu nech ti neposlem daco co sa ti nebude pacit
@sasuke akurat som kukla jedno video a k tomuto sa mi to hodi ked si taka rozdavacna » www.facebook.com/photo.php?v=101...
@lucy92 nejde mi to prehrat !
@lucy92 skusim to nejako pozriet na druhom pc zajtra
@niktozaujimavy sak jezisko ! ni ?
@likjul ja som antitalent na techniku unavuje ma to len aj ked som jediny clovek u nas co vie obsluhovat fotak a co opravil staru televizku -.-
inak dobru noc sa praje ja uz utekam bo zajtra odpadnem tam zas -.- kuk ale aj tak sa usmievame ! a vsetci poriadne lebo ziadne cukriky nebudu !