@dandybrendy ja mam 1gb grafiku a nemam vobec ziadne problemy s hrami...uplne bez problemov ide napr Mass effect 1,2,3, kazde COD, mafia 2...este som sa nestretol s hrou, co by mi nesla..
akurat musim mat podoprety zozadu nb, lebo chladic slabo chladi a nehram uplne na najvyssich detailoch, tak asi na 75%
@frano ja uz 5 rokov ficim na athlone fx 4800+ 2.51 ghz dvoj jadro...2x giga ram 800mhz corsair a geforce 9800gt...a ide mi zatial vsetko...aj najnarocnejsie hry na cca medium detailoch...i ked je pravda ze vacsinou hram na konzolach...keby chcem tak tu bednu si zlozim do 300e a bol by to lepsi comp ako mam teraz...
@frano dohral som vsetky crysisy okrem trojky..tu som este neobjednaval...nevravim ze hravam na fullhd...mam 22" asus s rozlisenim 1680x1050 a na strednych detailoch bez vyhladzovania to islo uplne v pohode som odchovany na nintende takze nepotrebujem super grafiku...ide mi o celkovu zabavu
@piter09 no veď práve preto... hry ti pôjdu aj na šite, ale ide o to, že keď to chce na hry, tak potrebuje trochu vyššie parametre ako štandard. A ešte- na 1 GB sa ti tam toho veľa nezmestí, takže ak chce hrať všetky tieto hry, čo si povedal, naraz, tak to je problém
no do buducna ked hra bude potrebovat 3gb grafiku neriesim,hej mam len 300 eko a netvrdim ze si kupim pc z obchodu bud si dam kamaratom poskladat alebo na nete nejake jazdene,zato sa pytam ci konzolu alebo pc prave pre tento pripad hrania,ale ani na xboxe nepojde secko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
keďže mám, tak by som si nechala tie peniaze na jedlo a pivo napríklad.
akurat musim mat podoprety zozadu nb, lebo chladic slabo chladi a nehram uplne na najvyssich detailoch, tak asi na 75%
inak ja som ho pochopil tak ze nema ani monitor,mys,klavesnicu proste NIC..
a ak mam stavat shitny komp tak si radsej zadelim PS..
Crisis vo Full HD ti toto neutiahne,tomu proste neverim...
mal som Q6600 2,7GHz + 4GB ram + GTX570 a neslo to bez sekania na ultra detailoch..
a ak mam makat ako osol a nedopriat si toto jedno potesenie tak by som sa nato vykaslal