keby sme mohli? to akoze nemozes co chces s vasmy? Ja keby mozem tak dredy, ale mam kratke vlasy a nehodi sa mi to, tak som od toho upustil. Uz mi ostava len ostrihat sa na kratsie, ale vobec sa mi nechce
Ani zanic by som moj brush nedal do prec to je proste daco co je pre mna typicke ved predsa kto by nechcel mat kovovy kartach farby ošťatej slamy na hlave
predĺženie aspoň do pásu a zahustenie by sa mi najviac páčilo...ale tak v poslednej dobe sa mi viac začali páčiť moje krátke vlasy, ešte nedávno som mala nervy kvoli nim
dready som už mala, nechcem viac. punk číro ma neláka, s copíkmi by som vyzerala ešte tlstejšia, než som teraz.
pravdupovediac by som chcela naspäť svoju úplne pôvodnú farbu vlasov (ebenovo čiernu), ktorá sa však už nikdy nevráti, pretože mám totálne doondený vlasový pigment, takže mi už vyrastajú akési svetlé hnedé vlasy a nepáči sa mi to.
a keby som nemala tak okrúhly ksicht, tak si nechám vpredu dlhé vlasy a vzadu to zostihám na dákeho vrabca.
Ludia okolo toho cloveka opatrne,tie jeho vlasy.Neviem ako to robi ale tak tvrde vlasy(resp. kartáč) som este nikdaj nevidel
mne by stacilo keby mam tie vlasy len zdravsie.nie take rozhadzane na koncoch a nie tolko vypadané hej ja viem,zinok,sampon,kondicioner,kadernicka nech mi zastrihne konce
Ja som mala vlasy pomaly po zadok a som raz šla na návštevu k holičke a teraz mám tak po ramená vám poviem.. zmena jak ehm... kks... som sa skoro nespoznala a kamoši.. tí ma skoro zabili na to som si potom dala zelený melír a bolo vymalované... ale zmena je život no už by som to druhý krát v najbližšom roku nespravila teda.. melír ešte hej.. nejaký modrý, červený.... ale teraz sa mi to páči ako to mám xP
žiadna ofina len háro dozadu natiahnuté a napnuté v podobe takých pásikov /dredov ale na konci hlavy to nepokračuje daľej do dredov ale je to tak rovno zastrihnuté, kúsok to tak trčí dole z hlavy
ja by som si s nimi nerobila nic... nechcem si ich farbit, ale kedze by som chcela skusit ake je to mat vlasy uplne sedive, asi sa necham riadne nastrasit xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
pravdupovediac by som chcela naspäť svoju úplne pôvodnú farbu vlasov (ebenovo čiernu), ktorá sa však už nikdy nevráti, pretože mám totálne doondený vlasový pigment, takže mi už vyrastajú akési svetlé hnedé vlasy a nepáči sa mi to.
a keby som nemala tak okrúhly ksicht, tak si nechám vpredu dlhé vlasy a vzadu to zostihám na dákeho vrabca.
a už nechcem ofinu.
Ludia okolo toho cloveka opatrne,tie jeho vlasy.Neviem ako to robi ale tak tvrde vlasy(resp. kartáč) som este nikdaj nevidel
mne by stacilo keby mam tie vlasy len zdravsie.nie take rozhadzane na koncoch a nie tolko vypadané hej ja viem,zinok,sampon,kondicioner,kadernicka nech mi zastrihne konce
@lvanka , ja som mala pod zadok a bolo to neskutočne nepraktické vo všetkých ohľadoch.
Ja by som si dala úplne čiernočierne vlasy na vrchu, končeky by som si nechala svoje blond a do toho pramene fialovej a modrej
žiadna ofina len háro dozadu natiahnuté a napnuté v podobe takých pásikov /dredov ale na konci hlavy to nepokračuje daľej do dredov ale je to tak rovno zastrihnuté, kúsok to tak trčí dole z hlavy
Ak ma niekto pochopí pošlem mu božtek.