Ja kedze chodim na recnicke sutaze tak som zvycajne nutena spravot prejav z cohokolvek, ak chces poradit, napis tsku a hodime rec...ak nemate zadany utvar, mala by sa tema vyberat celkom lahko
@n0win0u ja s tym problem nemam,pretoze viem ako na to ...preto davam,tie svoje skusenosti od ostatným a nejednemu som uz poradil ako zvladat zivot s rodicmi a nezblaznit sa
@sug1 šugino nie...to je ako sloh,alebo nieco tohto typu
Ak potrebuješ nejaké aktuálne témy Veruňka, tak z nudy som ti pár vypísal:
- Blížiaci sa štrajk učiteľov
- Registrované partnerstvá na Slovensku - prečo za hlasovali len 14ti poslanci, ako prebiehala rozprava v parlamente
- Mal by minister dopravy odstúpiť za tragédiu v Kurimanoch?
- Stav opozície, pomalý rozpad SDKÚ - odchod poslancov z politickej strany
- Opoziční poslanci sa rozhodli k hodnoteniu súdnictva SR v NRSR
- Prepojenie Ivetty Macejkovej (predsedkyne Ústavného súdu) a Gašparoviča a hlasovanie ústavných sudcov o konečnom rozsudku vymenovania resp. nevymenovania Čentéša do funkcie Generálnej prokuratúry
Ahojte, nevedel by mi niekto z Vás niečo krátke poslať kto ste v tom zbehlí? na mail zimonka @azet.sk , bola by som veľmi vďačna a vopred ďakujem! študujem politológiu, tak niečo z politiky,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja som mal tusim " Preco svet potrebuje hudbu "
Ja som mal "umenie inteligentne uraziť v rétorike"
@sug1 šugino nie...to je ako sloh,alebo nieco tohto typu
Ak potrebuješ nejaké aktuálne témy Veruňka, tak z nudy som ti pár vypísal:
- Blížiaci sa štrajk učiteľov
- Registrované partnerstvá na Slovensku - prečo za hlasovali len 14ti poslanci, ako prebiehala rozprava v parlamente
- Mal by minister dopravy odstúpiť za tragédiu v Kurimanoch?
- Stav opozície, pomalý rozpad SDKÚ - odchod poslancov z politickej strany
- Opoziční poslanci sa rozhodli k hodnoteniu súdnictva SR v NRSR
- Prepojenie Ivetty Macejkovej (predsedkyne Ústavného súdu) a Gašparoviča a hlasovanie ústavných sudcov o konečnom rozsudku vymenovania resp. nevymenovania Čentéša do funkcie Generálnej prokuratúry
- Radičová dáva od vysokej politiky ruky preč
- Vláda jednej strany (SMER-SD)
ňah.
Ahooj , pomhol by si mi z rečnickym prejavom ?? ak by sa dalo ??