neviem , jedine co viem , je ze stavebna fakulta bola v kvalite skokan roka v rebricku od vysokoskolskoj ratingovej agentury ( arra ) a ze maju celkom novu buduvu fakulty
Síce si mi napísala TS-ku, ale švacnem do tu.Možno aj niekomu ďalšiemu sa zídu chatrné informácie čo ti odovzdám. Nie sme síce už v nejakom extrémnom kontakte, ale podľa toho čo mi spomínal je spokojný.Dokonca sa vyjadril tak, že je taký spokojný ako ešte nebol. Podľa toho čo spomínal, je to zaberák z hľadiska matematiky a fyziky (ale to máš jasné). Máva však na nástenke statusy nesúce sa v duchu, ďalší pekný deň strávený so statikou, Gerberove nosníky...Takže prechádzka ružovo záhradou do celkom nebude... A ako sa tak pozerám, sekol som sa.On má cestné staviteľstvo.
@mielikki Za pokus to stojí.Len zrejme bude nutné to aj akosi zdokumentovať, že akú reklamu tu robím.
Myslím, že ty máš tu osvetovú činnosť omnoho intezívnejšiu.Intermezzo,spomínané You Suffer,Ajattara... A celkovo za to, ako propaguješ AE, ti Miško mal dať svoju gitaru a vybozkávať namiesto trsátka.
@krampus len to nie, trsátko mi stačí! a okrem toho, s tým prvým neviem, čo by som robila a to druhé... veď by som mala psychickú traumu (a okrem toho, čo by na to povedala Angela? )
(ale ak by som robila riadnejšiu reklamu dačomu inému, tak... tam by som sa možno až tak nebránila Ale čo tam po reklame, tam má stačiť toppočúvačstvo na lastku a basta!!! /a ak tejto zátvorke nerozumieš, o nič v podstate neprichádzaš /)
@mielikki Tak by si si ju zavesila na stenu. Jáj vidíš, zatemnenie mysle spôsobilo výpadok. Tak motorovú pílu, nejaký šikovný model Husqvarny aj so srdečným venovaním. Máš pravdu, reakcia Angely by zrejme na seba nenechala dlho čakať. Mimochodom vďaka tej poslednej vete v zátvorke vedie susedia, že som o 1:03 v noci na Birdzi vďaka hlasnému záchvatu smiechu.
A úspešne sa nám podarilo zaspamovať ďalšie fórum.
@mielikki Veď by si ju vopred prichystal aj s tým spomínaným venovaním.:p A mám za to, že by každá formácia hrajúca takúto hudbu mala nosiť so sebou pílu. Pretože čo robí takáto hudba tým čo ju nepočúvajú/nemajú v obľube? Píli uši. Tak ako symbol.
Dobre, ja sa smiať nebudem. Čestné pionierske!
Mne to spamovanie nevadí. Akurát autorke a iným čo majú rovnakú dilemu by mohlo.
študujem na stavebnej v Žiline (inžinierske konštrukcie a dopravné stavby), ale mám známych aj na stavebnej v Košiciach, nie sú tam moc spokojní, takže by som vyberal asi Žilinu... ako bolo povedané, fakulta je v úplne novej budove, dobre vybavená...
ale pozemné staviteľstvo zatiaľ nie je akreditované v Ing. štúdiu (čo má ale čoskoro zmeniť, otázka je, čo znamená čoskoro)
@mernose ved ak sa nemylim s tym Ing. studiom... dalej sa da pokracovat studijnym programom Nosne konstrukcie budov, je to vlastne skoro take iste ako pozemko ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A hlavne: Pravidelne si budeš môcť kupovať famózne langoše z Farských schodov (teraz už nie na Farských schodoch)!!!
a ešte by som došla k tomu stánku a chcela odmenu za to, že im robíš reklamu
(a ja by som mala napísať dakomu z Napalm Death, že si prosím nejakú odmenu za to, že všade linkujem You Suffer )
Myslím, že ty máš tu osvetovú činnosť omnoho intezívnejšiu.Intermezzo,spomínané You Suffer,Ajattara... A celkovo za to, ako propaguješ AE, ti Miško mal dať svoju gitaru a vybozkávať namiesto trsátka.
(ale ak by som robila riadnejšiu reklamu dačomu inému, tak... tam by som sa možno až tak nebránila Ale čo tam po reklame, tam má stačiť toppočúvačstvo na lastku a basta!!! /a ak tejto zátvorke nerozumieš, o nič v podstate neprichádzaš /)
A úspešne sa nám podarilo zaspamovať ďalšie fórum.
píla!!! odkiaľ by ale Mišo nabral pílu?
No smej sa mi! (a okrem toho susedov nespomínaj, ešte sa začnem aj ja smiať
a to vadí?
Dobre, ja sa smiať nebudem. Čestné pionierske!
Mne to spamovanie nevadí. Akurát autorke a iným čo majú rovnakú dilemu by mohlo.
ale vlastne, ešte nevieš, na čom všetkom sa dá smiať, to by si všetkých pobudil
zvykne si
ale pozemné staviteľstvo zatiaľ nie je akreditované v Ing. štúdiu (čo má ale čoskoro zmeniť, otázka je, čo znamená čoskoro)
@mielikki a @krampus nejako ste odbocili od temy hmmm ...