Keby to bolo naozaj tak tak jasne ze tu za 1000 sak vlastne 1000 to by bol zazrak zarobit aj tak ale vacsiniu to byva tak ze ten co ma tych 3000 nerobi ani hovno dajme tomu politici
Závisí aj od toho v akom veku, aká pozícia, aká naročná práca...
Každopádne momentálne som na VŠ a mám len dve možnosti.. buď sa budem do tridsiatky flakat a žúrovať a potom 40 rokov drieť, alebo teraz 10 rokov zaberiem a potom sa budem 40 rokov flakat,.. takže momentalne ak by som v tej práci videla budúcnosť volila by som druhú možnosť aj na úkor času..
@hetfield vyzit sa da, ale ked chce clovek trosku pocestovat, ma relativne nakladne hobby, ked chce k tomu trosku sporit/investovat... tak je to podla mna malo penazi
@wewo volny cas je ze prides z roboty a mas volno, nemat volny cas je ze robis od rana do vecera, aj cez vikendy, stale ta niekto otravuje, telefony, maily a nemas svaty pokoj nikdy uz @Tommyhot ale nejak tie peniaze ,,ziskavat" musis @Patrixo jednoducho si nenarocny
@patrixo tak ja to berem tak ze ked chces zarabat viac a nie si povolanie syn, tak pre to musis aj nieco obetovat... a najcastejsie musis vymenit svoj cas za peniaze bud si mozes vybrat ci chces mat viac casu alebo penazi, nehovorim ze vzdy to tak je, to je iba co ja pozorujem vo svojom okoli
@milgamman ano castokrat to tak aj je. ale su aj ludia, ktori zarabaju relativne vela a maju aj volny cas.. a druha vec, cas straveny v praci zavisi hlavne od efektivity cloveka. Mam kolegov, ktori su schopny vecou s naozaj nizkou prioritou zabit dva dni a potom to podstatne nestihaju a su tam do vecera a potom su taki, co riesia velmi expresne prednostne tie najdolezitejsie veci a maju relativne dost casu... ako ja som tiez raz za cas do vecera v praci, pretoze obcas su take dni, ale inak sa snazim pracovat efektivne a ten cas je.. aj ked by ho mohlo byt viac
@patrixo tak to zalezi potom od prace aku mas, ja som mala na mysli menezerov a takychto ale popravde moc sa do toho az tak nevyznam, to je len co ich pozorujem a teda nechcela by som byt na ich mieste ani za tie platy, to nie je nic pre mna lebo mozu mat aj bmw, meredesy ale dieta svoje poriadne nevidia :/
@patrixo a to si co za manazer ked bmw nemas? kazdy spravny manazer musi mat bmw, alebo aspon audinu ! ako chces vzbudzovat respekt? ale vsetko pride, neboj sa, ked bude ten spravny cas
@milgamman to asi preto nemam, ze nesedim v praci do vecera ale nie, ti co sedia v praci do vecera maju este horsie auta nez ja clovek uz vlastne ani nevie co ma v tej praci robit aby zarobil
@patrixo spravne treba zdrhat z roboty ! a ulievat sa ako ja ale ja som to myslela, ze oni to maju sluzobne tie bmw ne vlastne, cosii to si nebudes predsa sam kupovat za vlastne... vies kolko to stoji?
@patrixo hej, hej na to je nejaka firma, jej das love na zaciatku, co je skoro tolko ako nove auto, oni ti ho daju platia aj servis za nho a po troch rokoch ti ho zoberu a mas nove. a potom s tym starym neviem co spravia, asi ho predaju aj ked ma najzdene uz stotisice kilometrov
@milgamman no fakt ze nie. auto, lietadlo, dalsie lietadlo, auto, hotel, auto, meeting, meeting, meeting frrr brrr auto, hotel, auto, lietadlo, dalsie lietadlo, auto a na konci toho celeho si vystavena, ze mas chut si dat tyzden dovolenky
@milgamman kludne by som si to vymenil s tebou ale raz som vyuzil napriklad, ze som v chicagu ostal 2 dni navyse a spravil si trip ved tu mam tusim aj fotky na B z chicaga
@patrixo nevymenil lebo ja nemam plat 1900 a volny cas no vidis jake super tam sa len tak bezne nedostanes mna bavi cestovanie aj teraz a to ani velmi necestujem, tak urcite by sa mi to pacilo.. musim kuk
@milgamman aj ja mam rad cestovanie ale hento su konske dostihy nie cestovanie raz som mal 6 letov za mesiac a normalne som z toho ochorel stres, unava, posun casovych pasiem, miesenie sa ludi z celeho sveta na letiskach, vsetky aktualne typy chripok z celeho sveta po kope.. no amen tma
@patrixo keby si bol chudobny a miestami hyperaktivny ako ja, bral by si aj to akoze sest letov do siestich roznych krajin? alebo sest akoze si tolko prestupoval? tak to ti verim, ja som napriklad raz dostala vsi, ked som bola v parizi
@milgamman ale ja som chudobny a hyperaktivny to bolo hlavne po viacerych krajinach imperialistckej usa vsi by som nechcel.. Ozaj a jak si sa dostala k tomu vrtulniku?
@patrixo takze usa, ved to bola len medzimestska linka potom nie, nie to meciar nieco organizoval nejaku predvolebnu party pre ludi a to zahrnalo aj lety vrtulnikom no ja som mala styri roky vtedy ale si to pamatam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Každopádne momentálne som na VŠ a mám len dve možnosti.. buď sa budem do tridsiatky flakat a žúrovať a potom 40 rokov drieť, alebo teraz 10 rokov zaberiem a potom sa budem 40 rokov flakat,.. takže momentalne ak by som v tej práci videla budúcnosť volila by som druhú možnosť aj na úkor času..
@Tommyhot ale nejak tie peniaze ,,ziskavat" musis
@Patrixo jednoducho si nenarocny