mám podobný problém s dlhodobým kamošom, už rok sa vyhovára na vybíjanie mobilu, odcestovanie a všetko možné si vymyslí len aby sa nemohol so mnou stretnúť, už pri tom precestoval pol sveta udajne asi pôjdem za jeho mamou porozprávať sa o jej grázlsynovi
Nemal si jej nič požičiavať..No teraz si je už neskoro hlavu "búchať", že..A ešte tak veľkú sumu..To máš toľko eur, že máš aj na rozdávanie? Požičaj aj mne, garancia vrátenia... Mimochodom... načo jej bolo tak veľa peňazí?
Takto... Priprav si dom na prestrelku, zaobstaraj si zbrane, unes ju, jej mama zavolá políciu a bude sa.vyjednávať... Nikdo nebude vedieť kto si, len si vyziadas 2 milióny eur na tajný účet a povieš nech jej to dajú ako dlh ktorý musí splatiť a povec jej že keď povie kdo si tak ju zabijes, potom uteces, ona povie policii kto si ale nebudú mať dôkaz lebo to bude dokonale naplánované, a nakoniec ju zabijes...
ja by som tolko korun nedala nikomu mozno tak dvom lkudom a keby mi ich nechceli dat tak ku nemu pridem a mu najebem akoze fakt seriozne kvalitne pretoze peniaze na rozdavanie ozaj nemam
No keby mám tie doklady, tak prosto zavolám kamošovi právnikovi a on sa o to postará. Vymáhať treba. Aj keď to teda môže byť celkom problém, priateľova mama tiež takto požičala kamarátke veľké peniaze a tá opica jej to nechce vrátiť a je problém s vymožením... lebo takíto ľudia budú tvrdiť, že nemajú, potom môžu súhlasiť, že teda dobre, ale nakoniec aj tak nič z toho a furt sa to bude ťahať... teda to je ten horší prípad asi
@michalb25 zisti si koľko stojí podanie žaloby. Ak nie veľa tak to skús, možno keď mu príde list alebo niečo také tak sa zľakne a ti to vráti a budeš môcť stiahnuť žalobu
ale prečo si jej požičial takú obrovskú sumu peňazí? ... ja som tiež raz požičal max. 10 €, som myslel, že to je seriózny mladík a stalo sa mi to isté, avšak on sa vyhováral a v ďalšom štádiu mi neodpísal pre zmenu, ešte, že to bolo len tých 10 €, ale i tak...
akti ich vratit nechce, tak ti ich vracat ani neplanuje, je to v prvomrade tvoja chyba! Podaj TO...ja som takto tri roky z jednej fesandy vysekaval 10.000€ a doteraz ich nemam, ale uz ich splaca, lebo uz hrozilo, ze pojde sediet, kamarat nekamarat - vies, ako sa vravi - kamarati budme, dlhy si platme a ak sa neda, tak sa neda...ak mas nejaky dokaz toho, ze si jej peniaze pozical a dohodli ste si nejaku splatnost, tak to vyhras...
A čo presne znamená "mám doklady a všetko" lebo ak to máš na papieri tak to môžeš dať vymáhať exekutorovi a k tým 1300 si zacvaká pár stoviek ešte na exekútora. Prípadne trestné oznámenie na polícii.
@james144 podľa mňa preto že aj bezcharakternosť je dedičná.
@michalb25 udaj ju na políciu, a ak sa nateba vysere polícia tak zaves video ako že je cigánka že je chudák atď.... zaves to na Facebook nech to vidí aj tvoji priatelia daj to na Youtube, potom na MojeVideo potom na zabavtesa.cz/sk (neviem či sk/cz) poniž ju ! aby sa hambila !
@michalb25 Nesedí mi na tom to prečo si zakladal toto fórum keď máš zmluvu. Aby sme si ponadávali aká je sviňa alebo ťa poľutovali? Si dospelý snaď vieš čo máš robiť keď si mal dosť rozumu aby si spísal zmluvu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
@method to som si domyslel. vymahac dlhou by hadam pomohol
@rheia co mi to pomoze?
alebo
2.) daj ju zbit
musela by to byt fakt dobra kamaratka, aby som jej tolko pozical, ak by som mal
ak to nieje rapavá velryba ktorá sa miesto chodenia prelieva z miesta na miesto, tak ju proste pretiahni. Odtiahni do lesa, tam môže ziapať.
Prilož ku krku nôž, alebo jednu varovnú udri a nešetri ju , vypráš ju jak starý koberec. A povedz jej že toto bude mať každý raz ako splatenie 13€ .
Takže buď si dobre zašukáš alebo máš peniaze späť.
problém bro ?
Na políciu choď s trestným oznámením za podvod, to sa kvalifikuje už ako trestný čin.
A vôbec nechápem ľudí čo sem píšu že by nikdy nepožičali, vás mať za kamarátov, to je fakt radosť určite, keď viete takto pomôcť
nie fakt neviem čo by som
a babu by som zbit mohla
@lenkaska1 podanie moc nestoji a uz som ho podal ale nejak to trva
@dannyd14 lebo to bola kamaratka a potrebovali na byt. 3mesacne splatky
co sa tyka unosu a bitky to je blbost ved keby jej ublizim tak nema dovod mi vratit. ale vydieranie...mam na nu dost.
@james144 podľa mňa preto že aj bezcharakternosť je dedičná.
Mňa napadlo neustále otravovanie a naliehanie.