Čo by ste spravili, keby ste už konečne takto v piatok sadli do vlaku, tešili sa na víkend, a zrazu v tunely...
Čo by ste spravili, keby ste už konečne takto v piatok sadli do vlaku, tešili sa na víkend, a zrazu v tunely, kde je úplná tma keď sedíte v kupáku Neni čo dodať Sranda bola
Už by som asi neurobila nič. No mali by sme pokazený víkend obaja. Ja preto lebo toto by som isto iste neprežila a on preto lebo by ma videl umierať...
"Čo by ste spravili, keby ste už konečne takto v piatok sadli do vlaku, tešili sa na víkend, a zrazu v tunely, kde je úplná tma keď sedíte v kupáku Neni čo dodať Sranda bola"
Akoze dpc vidite v prispevku toho potkana ked ho tu vsetci okomentuvavate? :/..
@bielyodpor ale my nechápeme ono sa to nejako zmazalo alebo neviem lebo to je že:
"Čo by ste spravili, keby ste už konečne takto v piatok sadli do vlaku, tešili sa na víkend, a zrazu v tunely, kde je úplná tma keď sedíte v kupáku Neni čo dodať "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Akoze dpc vidite v prispevku toho potkana ked ho tu vsetci okomentuvavate? :/..
j*be mne ci jemu abo vam?
ale ako fakt,uplne ani zmienka o tom co v tom tunely sa dialo..
kebyze da dotycny otazku,ze hadajte,nech je zabava..,ale ze ostatni budu reagovat na potkana ma vobec nenapadlo :/
Normálne zviera Potkan
Asi v pondelok skočím zase do Auparku, vykúpim celý zverimex a najebem ich po celej škole nech je zamorená
"Čo by ste spravili, keby ste už konečne takto v piatok sadli do vlaku, tešili sa na víkend, a zrazu v tunely, kde je úplná tma keď sedíte v kupáku Neni čo dodať "
dafuq?