Čo by ste spravili kebyže práve teraz vyhráte lotériu?
A. Čo by ste spravili, kebyže sa práve dozviete, že ste vyhrali 5 miliónový jackpot v eurách? Išli by ste ešte do školy/ do práce alebo by ste sekli so všetkým? Dajme tomu, že ste to zistili v škole a čo ďalej?.
"Typnite si 7 čísel od 1 po 33 len tak zo srandy, nemusíte ísť si podávať žreb ani nič, len tak si tipnite 7 čísel kde sa každé číslo v danej kombinácii nemôže opakovať. "
nechce sa mi tipovať...
ale keby nahodou aj idem a vyhrám tak asi pokračujem taky zivot aky som mal doteraz, možno tak viac by som cestoval ale aj pri ceste mi ide o cestu a nie len o destinaciu(ciel cesty)
šiel by som si kúpiť najlepšiu cigaru a najlepšie víno aké sa dá a pri vínku by som si spokojne bafkal. potom by som sa s kamaratmi najebal ako svina a potom by zacal zivot ako sa patri
odišiel by som z práce, ale nie hned, až po pár mesiacoch, kedže viem, že ma potrebujú a bolo by zákerné odísť zo dňa na deň a nechať ich v štichu. a potom by som si kúpil pekný byt, pekné auto, nejaké pekné investície a vrátil by som sa k podnikaniu.
Cestovala by som, dokoncila skolu normalne, len by som mala viac penazi na zabavu haha a investovala by som peniaze, aby som mala nejaky zisk a mohla dalej zit ako by som chcela a este dala by som nieco rodicom samozrejme
splatil dlhy, kúpil byt v brne, prihlásil sa na vodičák, kúpil auto, nový book, tablet, xbone, podal si inzerát na dvoch grafikov, dvoch programátorov a jedného sound dizajnéra, kúpil bývalej... aha, tak nekúpil, lebo som už očividne zabudol aká presne to bola značka, ale také nejaké z tých malých plechovkoidných autíčok, a toto vraj bolo vyhlásené za najnebezpečnejšie auto daného roka keď mi o ňom hovorila, a malo byť pomaľované hipisácky kvietkovane...
no a potom spravil silnú kolaudačno-lentaklebomôžemasomšťastný-párty.
...okej, tie byty by som kúpil dva, a jeden by som prenajímal.
jo, a potom poslal príspevok zopár tisíc tvorcovi Braidu, kúpil asi tak 4x každú hru o ktorej viem že mi za to stojí (aby som mal 3 kópie na darovanie ešte), vyhradil si 100k na použitie na zaujímavé kickstarterové projekty (a išiel teda preliezť kickstarter)...
...a to by bolo asi všetko čo by mi napadlo vrámci prvej reakcie
1mil. € - dom, auto, rodine by som kupil to co potrebuje, kamaratom by som kupil to, co potrebuju, isiel by som sa opit do mesta s kamosmi, alebo rovno na nejaky vylet
potom dom, sebe auto, frajerke auto, foťáky kokociny gitare a tak, ona nech si kupi čo chce a zrušil by som zákazky od JOJky a fotil by som 14 ročné pipky v poli len tak za 15€, nech nesedím doma
keby sa teraz dozviem, ze som vyhrala, tak by som asi okamzite opustila robotu, v ktorej prave zaskakujem a sla by som dom oslavit to s rodinou :happy:
zavolala by som kikovi (to je kamos) nech da okamzitu vypoved v robote, zbali si par veci a pride do brna.. sadli by sme na najblizsie lietadlo do nejakej super krajiny a tyzden tam uplne zomierali, robili si co chceme, byvali v najdrahsom a najluxusnejsom hoteli, chlastali, kupovali co vidime, rozdavali peniaze ludom, proste tyzden by sme boli uplne nepricetni a neskutocne by si to uzivali. potom by som prisla domov a zacala uvazovat asi by som dochodila skolu, len po bc tak aby sa nepovedalo, frajer tiez lebo ma len kusok do konca ale moc by sme nepracovali potom v zivote, len keby sme sa nudili alebo co (akurat sme sa o tom bavili .. a kikovi by som dala dost penazi aby dalsich par rokov nemusel pracovat, respektive aby si rozbehol nejaky biznis aky len chce a z neho potom do konca zivota zil. a tak no, OKAMZITE TO CHCEM
kúpila by som našim dom
kúpila by som sebe byt
a potom ešte jeden, ktorý by som najímala a z tých peňazí žila
a zvyšok neviem, by som si dovolila míňať, možno aj tú Danielle Steelovú by som si kúpila za nepeknú sumu a potom si to pozrela spolu s @eleon a kúpila by som si domáce zviera a @lawey kúpila desať kíl zeleniny podľa vlastného výberu, šla to osláviť s ofcarnage a asi aj tej by sa patrilo niečo kúpiť, len neviem, čo by chcela, takže by to boli asi lístky na Sestry aj s dopravou a ubytovaním a úplatkom niekomu, kto by tam šiel s ňou lebo mne sa nechce a asi by som niečo kúpila aj bratovi, ale tam už fakt netuším čo, to by sa vymyslelo
Otvoril by som si vlastný biznis s kamosom o ktorom dlho uvazujeme. Samozrejme rodinný dom+auto.Kúpil 2-3 byty v ba a prenajímal. Nieco odlozil na horsie casy bokom a zvysok si uzival
investoval by som do firmi....velke peniaze na reklamu atd...potom pre seba,a potom nejakeho cloveka z ulice čo to najviac potrebuje...a titul by som si kupil aj ked mi chyba uz len 2 a pol roka a urcite by som ich neminul hned ale dačo odlozil lebo čim clovek ma viac a viac penazi tym rychlejsie ich mina ani nevie ako čiže do buducna by som aj myslel
doštudovala by som a potom by som si založila materskú školu a nemusela by som pritom rozmýšľať, odkiaľ na to zoberiem peniaze
a potom by som si kúpila dom a auto.. a ostatné neviem.. našim by som kúpila nejakú dovolenku.. a tak
presne vcera sme o tom s kamoskou hovorili ideme si stavit loto a euromiliony a aj keno 10 a ak vyhrame alebo aspon jedna z nas ideme na trojtyzdnovy kurz do ameriky ! uplne seriozne ..takze si drzim palce nech vyhram takych 5000 ecok ..ja verim ze je to mozne
Tak to zalezi od toho ze kolko, ak jackpot tak sa neprihlasim a ak iba zopar tisic tak si ich vezmem a dam pod koberec. Ale to sa asi nestane kedze do loterie nechodim.
ty kokos, to by bol riadne dlhy zoznam. Splatila by som dlhy, potom by som prerobial cely dom doma, vymenila strechu, prsote vsetko. Sama si psotavila niekde na okraji mesta dom.
Kupila by som si bicykel, korcule, citacku ty kokos, asi aj auto, rovno aj sofera. Cestovala by som.... no veeeeeeeeeeeeeela je toho, jeden milion asi mame, potom surodencom nieco
kupila by som si domcek na Jamaice, potom este jeden velky niekde v Norsku a vybudovala by som si laboratorium na drogy(just like Gustavo flyng)-cize to je dozivotna investicia mame by som kupila dom, sebe riadne auto a a isla do milana na nakupy potom by som precestovala cely svet, zabezpecila svoje deti zaplatila si harward a bolo by mi dobre D
Tak najprv všetko by som si vyplatila
Potom asi zobrala rodinu na dovolenku
Kamarátke a sestre zaplatiť jazdecký tábor alebo gogotabor
Možno povymetat cinany
Ostatne dat na opravu žilinskej nemocnice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
No to mi je zábavka
ale keby nahodou aj idem a vyhrám tak asi pokračujem taky zivot aky som mal doteraz, možno tak viac by som cestoval ale aj pri ceste mi ide o cestu a nie len o destinaciu(ciel cesty)
no a potom spravil silnú kolaudačno-lentaklebomôžemasomšťastný-párty.
...okej, tie byty by som kúpil dva, a jeden by som prenajímal.
jo, a potom poslal príspevok zopár tisíc tvorcovi Braidu, kúpil asi tak 4x každú hru o ktorej viem že mi za to stojí (aby som mal 3 kópie na darovanie ešte), vyhradil si 100k na použitie na zaujímavé kickstarterové projekty (a išiel teda preliezť kickstarter)...
...a to by bolo asi všetko čo by mi napadlo vrámci prvej reakcie
1mil. € - dom, auto, rodine by som kupil to co potrebuje, kamaratom by som kupil to, co potrebuju, isiel by som sa opit do mesta s kamosmi, alebo rovno na nejaky vylet
1 mil.€ - byty
1 mil. € - zlato
1 mil.€ - investicne fondy
1mil. € - vlastna posilka
potom dom, sebe auto, frajerke auto, foťáky kokociny gitare a tak, ona nech si kupi čo chce a zrušil by som zákazky od JOJky a fotil by som 14 ročné pipky v poli len tak za 15€, nech nesedím doma
daroval by som ich na žilinskú onkológiu do posledného centu...
kúpila by som našim dom
kúpila by som sebe byt
a potom ešte jeden, ktorý by som najímala a z tých peňazí žila
a zvyšok neviem, by som si dovolila míňať, možno aj tú Danielle Steelovú by som si kúpila za nepeknú sumu a potom si to pozrela spolu s @eleon a kúpila by som si domáce zviera a @lawey kúpila desať kíl zeleniny podľa vlastného výberu, šla to osláviť s ofcarnage a asi aj tej by sa patrilo niečo kúpiť, len neviem, čo by chcela, takže by to boli asi lístky na Sestry aj s dopravou a ubytovaním a úplatkom niekomu, kto by tam šiel s ňou lebo mne sa nechce a asi by som niečo kúpila aj bratovi, ale tam už fakt netuším čo, to by sa vymyslelo
(už aby som vyhrala... hoci na to asi potrebujem tiket, čo?
A dva nanuky k tomu.
a potom by som si kúpila dom a auto.. a ostatné neviem.. našim by som kúpila nejakú dovolenku.. a tak
Kupila by som si bicykel, korcule, citacku ty kokos, asi aj auto, rovno aj sofera. Cestovala by som.... no veeeeeeeeeeeeeela je toho, jeden milion asi mame, potom surodencom nieco
Potom asi zobrala rodinu na dovolenku
Kamarátke a sestre zaplatiť jazdecký tábor alebo gogotabor
Možno povymetat cinany
Ostatne dat na opravu žilinskej nemocnice