Co by ste spravily kebyze chcete pomoct kamoske...
ahojte.. no zda sa vam ze co ta tu chce .. ale potrebovala by som raduu.. Chodim s piatelom 1 mesiac.. este ho stalle nelubim a newiem proste mi to pride ze uz to nema vyznam.. hoc ked mi napise lubim ta ja mu to tiez napisem ale to len preto aby nebolo t
Aaaaaaaarggh načo začať vzťah keď ho nemiluješ? MG aký to má význam? Dám ti radu...sama si sa do tých sračiek dostala a sama sa z ních dostaň aj von...
@Malapohroma Pre mňa na začiatok stačí keď je ten človek sympatický a rozumiem si z ním až potom príde zamilovanosť dobre to predtým sa možno nenazíva vzťah ale priateľstvo Podľa mňa na tom nič hrozne nieje keď po mesiaci zistila že to nieje ono a nemiluje ho. Niektorým na to prídu po 5 rokoch keď už majú dve deti.
@Donatela201 hej tak aj ja som prestala po 2 rokoch ľúbiť a príjemné to teda nebolo. Tak sorry, bolo tam napísané "ešte stále ho neľúbim" tak som si to asi zle odvodila...
@James144 no lenze co ak jeden je zamilovany a druhy nie a iba sa tak tvari, presne ako tento pripad.. ved to nie je spravne ist do toho ked neni zamilovana lebo takto mu kazdopadne zlomi srdce
A ako je to s vami akože no.. či mu to povieš aj normalne.. a presne..načo sisi s nim vobec začinala?? .. NO neboj..BUd to za chvilu vyciti..alebo..mu povec pravdu..Klamat sa ti ho neoplatí...
@Malapohroma to sa málokedy stane že sa obaja zamilujú súčasne. Snažil som sa získať za svoj život dokopy možno 5 dievčat a zamilovaný som bol do dvoch pričom jedna z tých dvoch o mňa ani nestála ostatné ma len niečim priťahovali alebo mi boli veľmi sympatické ale láska to ešte ani z ďaleka nebola ale to je dobre lebo inak by som nemal to čo mám teraz.
Samozrejme to od nej nebolo fér že mu klamala že ho miluje ale keď ti niekto z kým si si blízka a on ti povie že ťa miluje tak to očakáva že to opätuješ. V podstate si včas uvedomila že to nieje pravda a lepšie to ani nebude. Jeden mesiac je nič.
Si vezmi že ťa balí nejaký chalan myslíš si že ťa miluje a preto ťa balí? Nie proste ho niečim zaujmeš a on to chce skúsiť. Zbalí ťa začnete spolu chodiť a zamilujete sa. To je bežné že to nevyjde a robia to tak aj chalani nielen dievčatá. Keď to nevyjde po mesiaci to ešte nič nieje Naopak myslieť si že po mesiaci to už je láska je dosť často omyl a jedná sa len o príťažlivosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Lubila...prestala...vies? nieje to jednoduche..ked to zazijes (neprajem ti to) tak pochopis!
Samozrejme to od nej nebolo fér že mu klamala že ho miluje ale keď ti niekto z kým si si blízka a on ti povie že ťa miluje tak to očakáva že to opätuješ. V podstate si včas uvedomila že to nieje pravda a lepšie to ani nebude. Jeden mesiac je nič.
Si vezmi že ťa balí nejaký chalan myslíš si že ťa miluje a preto ťa balí? Nie proste ho niečim zaujmeš a on to chce skúsiť. Zbalí ťa začnete spolu chodiť a zamilujete sa. To je bežné že to nevyjde a robia to tak aj chalani nielen dievčatá. Keď to nevyjde po mesiaci to ešte nič nieje Naopak myslieť si že po mesiaci to už je láska je dosť často omyl a jedná sa len o príťažlivosť.
@James144 dakujem pacia sa mi tvoje nazory, a myslim ze niektore mame podobne..