Nie je možné vyjsť z hrobu von. Tá ťarcha hliny je obrovská. Aj preto potom ten kopček zmizne, lebo sa preborí truhla a tá zem sa postupne vráti na svoje miesto. A pokiaľ by to bolo v peci tak aj tam už nie je šanca na záchranu. V momente navážania rakvy je teplota v peci 700 °C, takže to nie je možné prežiť. Osobne som bol pri navážaní rakvy do pece a naozaj je tam veľmi silná žiara. Človek musí ísť čo najďalej, lebo by sa tým horúcim vzduchom popálil. Ale bol som pred viacerými rokmi ako študent aj na pitve. Vtedy sa to ešte dalo vybaviť. Nie je šanca, že by telo po pitve ožilo. Tie orgány sú rozkrájané na plátky a všetky sú v bruchu. Navyše dnes je zákon postavený tak, že človek môže byť pochovaný až po dvoch dňoch od vyhlásenia smrti, keby sa náhodou ešte prebral. Takže zodpovedne vyhlasujem, že sa nie je čoho báť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
alebo by som sa zobudil
ked nee tak by som ani nevedel ze som v truhle kedze by tam bola asi tma no tak by som vyliezol a nwm no nemal by som najlepsi pocit.
a kebyze pod zemou tak co asi ...........................................
ale nee skapal by som a hotovo