raz ma kamoška v stave opitosti dosť ponížila, zvažovala som, že sa s ňou už nebudem baviť - ale ono sa ťažko pretrhávajú väzby s niekym, koho poznáte od troch rokov - po čase som odpustila - ale strašne vtedy klesla v mojich očiach a myslím, že nebolo ani tým alkoholom, ako sa potrebovala predviesť pred kamarátmi
ja by som to ale urcite nebral nejak tragicky a nevyvodzoval by som z toho ziadne dlhodobe dosledky...proste len by som ju nechal v tej chvili, nech sa uvedomi
vo všeobecnosti nemám rada vety typu "si pi" nejebe ti " a podobné ani iné, hlavne by ma zaujímal ten dôvod, prečo.Potom by som sa asi rozhodla. Ale v tom samotnom momente, kedy sa niekto ku mne takto chová, odchádzam .Bez upozornenia či ahoj.
uz mi aj jedna zanadavala do kuriev, ale bola prave po rozchode a velmi sa ospravedlnovala ked som jej to po nejakom case povedala viem ze to tak nemysllela
Tak...bola by som si skoro 100% istá...že to myslí vážne. Hnevať by som sa nehnevala...Oveľa viac by ma to trápilo...že si to o mne myslí...a že taká asi naozaj budem =/ snažila by som sa to nejako zmeniť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale neviem to posúdiť, mňa majú moje srdiečka radi/y v opitosti aj za triezva
ostatní kamoši sú mi schopní povedať čo si o mne myslia aj za triezva a ked sa ožerú nikdy ma neponižujú... to sú Kamaráti