no ak by mi horela skola tka bynas nasackovali do este vecsej zrucanini..tak radsej by som cosi zavolala...popripade ukradla odtial mnnejaky notebúk xD ved som clovek xD
Najprv totalny ujeb, potom by som cisto nahodou zabudla cislo poziarnikov a nastvala by som sa, ze ju niekto podpalil bezo mna, ale aj tak by som pomahala ohen po skole sirit dalej
hasil by som a volal poziarnikov. Ta skola sa budovala aj za peniaze mojich rodicov, preco by to malo potom zhoriet? OMG rozmyslajte trochu obcas... Problem nie je vzdy v tom druhom...
ej sak ja by som zabudla cirou nahodou to cislo a nakoniec by som poziarnikom povedala, ze poziarniici su len kvoli skole, by sa nasrali na skolu a isli by domu rozpravat detom, ze skola je zumpa a ze do skoly nech nechodia
nasa uuuzasna skolicka je nielenze nenavidena....ako jej obsah je v pohode....lenze je aj strasne skareda....mame tak farbu, ze zlta, oranzova a ruzova myslim....takze ku kludne necham zhoriet na popol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
...no dobre, vetdy aj hej
Strednú som si vyberala podľa budovy, takže tam by som iste požiarnikov volala.
tak sme isli pit
---a nahodou ja mam skolu rada ...nie kvoli uceniu...kvoli srnade