No keby ze mi to spravi tak by som najlepsej kamoske nespravil nic lebo ta za to nemoze,ale tej kurve co ti to zmazala hej! Taky vypic by dostala ze az
hmm ja som jej nespravila nic a raz som jej povedal ze vsetko co povedala a urobila bude raz lutovat a asi pred 3 dnami sa mi zacal ospravedlnovat lenze som jej povedal ze je neskoro a tak jej treba
svoje osobne hesla by som nedal ani vlastnej matke nie to este niakemu kamosovi akoze vsetko ma hranice a ci uz to tie sprostucke deticky chapu alebo nie nikdy nebudu existovat taki kamosi co by sa za vas do pece hodili
Typek: nesuhlasim, moja naj kamoska ma moje heslo aj ja jej a v pohodke. Dobre viem, ze tam nebude "skodit" a ked tam ja pojde cezo mna, tak mi to pak povie. No problem.
Ja som dal na pokec heslo mojej priatelke, lebo pokec ma maximalne netrapi. Do systemu viem len ja a mama, ale pochybujem ze si ho pamata.. ***************** presne tolkoto znakov ma.
kks..pre taku debilovinu sa hadat s kamoskou je uplna zbytocnost...ved profil napises hned, fotky das, tak kde je problem.a nabuduce si premysli komu das heslo, aj ked nechapem pointu, preco to spravila..dost hlupe to bolo teda..
chavez: samozrejme je to tvoja osobna vec len dufam ze potom tie hesla stihnes zmenit ked mezdi vas vstupi niaky krasny chalan koli ktoremu by sa vsetky baby isli potentovat
Ja by som jej tak upravila fasadu zeby ju aj ten najlepsi chirurg nedal do kopy apracovnici z VPP by ju tyzden zoskrabovali z asfaltu... kamoska to zarucene nieje ale diva svina urcite ! ! !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Jej za to ze ti vymazava picoviny.
A tebe za to ze ta tie picoviny trapia, ako keby islo o nieco dolezite.
Dpc deti jebnute..
Kua zas nejake 14tky za compom...NET VAM ODPOJIT a bol by pokoj