čo som mu chcela vrátiť?často sme si so seba vzájomne usierali a doberali,kto koľko vydrží...on to so svojím záujmom vydržal takú dobu ako ja so svojou ignoranciou a odmeranosťou...
@wildrosen niekoľko možností, závisiacich hlavne od jeho namyslenosti, sebavedomia, ješitnosti a vytrvalosti:
1. buď ťa pošle do piče, pokiaľ je príliš namyslený a sebavedomý a nevytrvalý
2. alebo kamarátstvo naoko prijme a pokúsi sa ťa znova zbaliť, raz alebo niekoľkokrát, a potom to vzdá, ak je veľmi ješitný a sebavedomý.
(to že to vzdá sa prejaví buď ako to že sa zmieri s kamarátstvom, ak nie je príliš namyslený, alebo že ťa pošle do piče, ak je príliš namyslený)
3. alebo kamarátstvo naoko prijme a bude sa ťa snažiť baliť permanentne (ak je veľmi vytrvalý a ješitný a nie príliš namyslený), čo sa pravdepodobne, ak budeš vytrvalo odolávať, časom vyvinie na "iskrivé kamarátstvo", proste spôsob komunikácie kedy ťa bude on akože neustále baliť a ty jeho akože neustále odmietať, sa stane štandardom a už to tak vlastne ani nebudete myslieť, ale proste budete tak zvyknutí komunikovať.
ale no tak...ako mozes mat zaujem o chalana co sa taha z kazdou babou???prave odmaturoval,je to chalan co si chce uzivat volnost....a baby ho teraz zaujmaju koli niecomu inemu ako kamaratstvo....moja odpoved NIE,NEBUDE SA S TEBOU KAMARATIT..
Tvoj návrh na "iba kamarátstvo" bude rovnako úspešný, ako by bol jeho návrh na "iba súloženie". Odkiaľ vôbec pochádza tá naivná ženská predstava, že ak má záujem, bude mu stačiť kamarátstvo? Kamarátiť sa predsa môže aj s chlapmi, na to nepotrebuje vyhľadávať slečny s ktorými je oveľa ťažšia komunikácia (viď tvoje nechávanie na pochybách - síce ťa nedostal, ale čo z toho? veď nevyhral nikto) Jediná motivácia, ak nevyzeráš ako tuleň, sú veci navyše, čo sa mu s chlapmi hnusia. Ale kľudne ho vyhľadaj a čakaj, že bude chcieť len kamarátku.. budete chodiť na futbal, chodiť do PC herne, baliť spolu ženské, chodiť do posilky a robiť všetky tie veci, ktoré kamaráti robia. tak?
čo je na tom zlé mať za kamarátku babu?kamarátstvo vydrží omnoho viac ako keby som sa mala na neho namotať,chodili by sme spolu zopár týždňov,možno mesiacov,rozišli sa a to by bolo celé...vzhľadom na to,že mám nejaký pozorovateľský odhad za ten čas,ako sme sa stretávali v škole ,argumentujem:iba kamarátstvo mám s jedným kamošom už 2 roky a oplatilo sa
na záver postreh , v piatok večer sme boli s kamoškou v klube a koho som tam nestretla ,ako vždy zase sme sa podpichovali,jeho starší kamoš nás s kamoškou balil,zámerna ignorancia s jeho strany bola aby som si nemyslela,že on nato nezabudol a nestratil svoj spoločenský status ,celý večer sa hral naoko ako ja:ako jeden neregistruje druhého ale stále nenápadne po sebe zazeráme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
...cize nadej teoreticky je
co si mu chcela vratit ? O_o
dmnc
podľa mňa neviem...
Ako mám dopiči vedieť čo spraví nejaký chalan?! ale hlavne že hlavná otázka je čo by sme spravili a potom sa pýtaš čo spraví...
prestáva ma to tu baviť...
1. buď ťa pošle do piče, pokiaľ je príliš namyslený a sebavedomý a nevytrvalý
2. alebo kamarátstvo naoko prijme a pokúsi sa ťa znova zbaliť, raz alebo niekoľkokrát, a potom to vzdá, ak je veľmi ješitný a sebavedomý.
(to že to vzdá sa prejaví buď ako to že sa zmieri s kamarátstvom, ak nie je príliš namyslený, alebo že ťa pošle do piče, ak je príliš namyslený)
3. alebo kamarátstvo naoko prijme a bude sa ťa snažiť baliť permanentne (ak je veľmi vytrvalý a ješitný a nie príliš namyslený), čo sa pravdepodobne, ak budeš vytrvalo odolávať, časom vyvinie na "iskrivé kamarátstvo", proste spôsob komunikácie kedy ťa bude on akože neustále baliť a ty jeho akože neustále odmietať, sa stane štandardom a už to tak vlastne ani nebudete myslieť, ale proste budete tak zvyknutí komunikovať.
ktorá z nich to bude zistíš až keď skúsiš
taketo typy chalanov mne nestoja ani za pohlad
čo je na tom zlé mať za kamarátku babu?kamarátstvo vydrží omnoho viac ako keby som sa mala na neho namotať,chodili by sme spolu zopár týždňov,možno mesiacov,rozišli sa a to by bolo celé...vzhľadom na to,že mám nejaký pozorovateľský odhad za ten čas,ako sme sa stretávali v škole ,argumentujem:iba kamarátstvo mám s jedným kamošom už 2 roky a oplatilo sa
príjme tvoje kamarátstvo, no len preto aby ťa mohol baliť... bohužial, chce ťa... a nie zrovna na vzťah...
ak ho stretnem a dám s ním reč,napíšem ako to skončí ,ale už len zo zvedavosti to vyskúšam
dik za návrh,ale ešte som moc mladá a začať predčasne nie je výhra...