Rytmusa som neznasala ..po zhliadnuti jeho maximalne primitivneho posobenia v SHS( dala som si namahu a pozrela 1 diel) ho neznasam este viac a posobi na mna maximalne primitivne... a nie preto ,ze je cigan ..ale preto ,ze sa sprava jak pribrzdeny...o jeho tvorbe nehovorim
je to smutný príklad toho, ako sa jeden špinavý debil chytí mikrofónu a myslí si, že zhltol múdrosť sveta. ešte smutnejšie je to, koľko mladých ľudí ho počúva. potom že prečo rodičia lamentujú so slovami "sprostá generácia".
ja ho uz neberem ako dakeho rapera ak si tak vlastne hovoril .. ale skor dakeho srandistu na ktorom sa udrbavam na internete.. aktomu ma aj tak dohnali spoluzičky ktore stym zacali v skole tak ma trochu nakazili
AKo všetci nańho nadávate zaujimavé pritom ho nik nepozná osobne...
Nikdy by som o niekom nepovedla kokot ktorého som nevidel osobne nerozprával sa sním , vždy to poviem len otom kto ma aj v uzavretej spoločnosti napiču postoj ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ten clovek nie je kokot lebo je zapredany dobry raper podla niekoho vyssie , ale proste povahou.
Nikdy by som o niekom nepovedla kokot ktorého som nevidel osobne nerozprával sa sním , vždy to poviem len otom kto ma aj v uzavretej spoločnosti napiču postoj ...
€:f
..kvak..