pýtam sa na krajné situácie- byt s perfektným interiérom, na ktorom by už nič nebolo treba meniť ale so zlým dispozičným riešením alebo byt s výborným d. riešením ale na pohľad mrzký jak noc?
ak by to bol nejaky podnajom, kde by som zil dlhodobo len ja s frajerkou, tak by mi dispozicia neprekazala a radsej by som pozeral na interier
ale ak by bola dobra dispozicia a skaredy interier, ktory by sa vsak dal zmenit, tak potom by som bral dis. s tym, ze interier si casom prisposobim podla seba
skôr dizajn, aby som sa tam rád vracal... samozrejme, ako už poznamenalo niekoľko chytrákov keby som mal peniaze na postupnú zmenu, tak najprv dispozícia a potom zmena dizajnu počas nejakého rozumného časového intervalu
toto sa nemusí páčiť každému, mne sa to páči, tak to dám ako príklad. 8 ľudí z 10 mi po zhliadnutí pôdorysov a plánov povie, že kúpelňa 3x5 metrov je cocotina a v živote do toho nikto peniaze nevrazí. na druhej strane, vojsť do niečoho takéhoto, tak snáď pouvažujú, či? aj na úkor toho, že je to proste cocotina
Dizajnovo krasny byt kde musim bludit ako keby mi chybal orientacny zmysel len zato ze sa tam neda normalne pohybovat a trikrat sa treba otocit a zmenit smer ked chcem normalne fungovat len zato ze je to nelogicky navrhnute tak to je blbe byvanie a keby som sa dala opit rozkom krasneho nabytku a celkovo dizajnu tak by som pri pohlade na to este mala zly pocit aka som hlupa...pri byvani je podstatne aby sa tam dobre byvalo anie divalo na to ako v galerii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ak by to bol nejaky podnajom, kde by som zil dlhodobo len ja s frajerkou, tak by mi dispozicia neprekazala a radsej by som pozeral na interier
ale ak by bola dobra dispozicia a skaredy interier, ktory by sa vsak dal zmenit, tak potom by som bral dis. s tym, ze interier si casom prisposobim podla seba
s dispozíciou čo spravíš? hovno, maximálne tak posunieš priečky (nie každá stena = priečka, čiže aj to je - hlavne v panelákoch - silne limitované)
toto sa nemusí páčiť každému, mne sa to páči, tak to dám ako príklad. 8 ľudí z 10 mi po zhliadnutí pôdorysov a plánov povie, že kúpelňa 3x5 metrov je cocotina a v živote do toho nikto peniaze nevrazí. na druhej strane, vojsť do niečoho takéhoto, tak snáď pouvažujú, či? aj na úkor toho, že je to proste cocotina
mne to ani dispozicne nepride zle, podobny styl mam naopak, rad
co mi ale pripomenulo, ze ked raz budem niekde byvat, chcem mat veeeeelku kupelnu!
pekné to je, ale... prečo preboha v tak obrovskej kúpeľni tak malá vaňa?
@luc.ka Podľa mňa nie je až tak malá. Nie každý si potrpí na polobazény a hento asi vyzerá nejako elegantnejšie alebo čo .
neviem, na môj vkus je tam zas veľa hluchého priestoru
a podľa mňa sa do nej zmestí len jeden človek, takže... JE malá
Ahaaa, tak ak to berieme takto.. Hej .