ale urcite by som si prerobila cely dom...kupila auto...oblecenie...a uzivala by som si zivot...a mozno nieco s toho by som poslala do afriky aspon tych 1000 aebo 2000 euro
No ved zalozil by som nejaku firmu alebo Hoteliky kupil...dom, auto a minal by som peniaze ...samozrejme vela penazi by som dal svojej rodine ktora je dost velka
koupil bych plzeň...preco??? sak je tam pivooooooo najkvalitnejsie ceske pivo tam jee....a este by som kupil nejakych 60% microsoftu.....to zevraj celkom dobre vynaaša
do konca života by som ani prstom nepohla, moja rodina takisto a pre istotu založila nejaký ten účtik v banke pre budúce generácie, aby mali aj oni pekný život...a tá možnosť s tou charitou ma pobavila
kupil by som si rodinny dom s bazenom a velkou zahradou .... potom moje vysnivane auto Peugeot 407....nieco by som dal rodicom kedze ma zivili 19-20 rokov.... ale hlavne by som sa od nich odstahoval..... nemusim daleko len aby som zil sam..... ostatne by som investoval....
V prvom rade by som kúpila nejaký pekný malý domček tu na Slovensku ... Potom by som si kúpila nejakého druhého koníka, QH najlepšie za ťažké prachy z Ameriky ... Nejaké to prázdninové sídlo v USA, pekné Hummer autíčko , a minimálne 500 000 € na útulky a pomoc zvieratám v núdzi ...
kupil by som si koňa a predal ho do klobás ale nie asi by som nečo dosť veľa dal na charitu a predrbal by som to kýmby ma chytili mafiáni že ma idú vypáliť : a asi by som si obstaral nejaké to pivko
kupil by som si len take veci za par tisic euro ako elektrotechniku pre lepsi pocit (ved to poznate) a zbytok by som ulozil do svajciarskych bank aby mi pekne pracovali a urocili sa a v 18ich by som si zacal zit
kúpila by som školu pre postihnuté deti, kde by rodičia nemuseli platiť, platili by len tie základné veci, čiže by kľudne mohli chodiť pracovať a pri ich deťoch by boli ľudia, ktorí majú dobré srdiečko , samozrejme že by dostali aj slušný plat a tak
a potom keď myslím na seba, kúpila by som si dáky parádny bike (nie zrovna na BM ktorým by som chodila po traverzoch a cez leto si dala takú parádnu túru
Kúpila by som si poriadne autíčk potom by som si postavila za domom menšiu ale vybavenú stajňu pre dvoch koníkov aby môj chudáčik nemusel byť tak ďaleko a kúpila by som mu ešte jedného koňa aby nebol sám(moc spoločenský ). Alebo by som si už rovno postavila poriadny rančisko s hipoterapeutickým centrom
Asi by som s nimi urobila daco uplne spontanne. hihi. Netvrdim ze by to muselo dopadnut uplne sqele. budem sa modlit aby ma napadlo nieco ine ako.......... vyhodit ix z okna ked munem taqa kesata
no cast by osm rozdala kamosom a rodine...cast by som ulozila do banky s velkim urokom...cast by som rozflakala ale to len tak maximalne 2000eur a zvysok asi na charitu
hm, ja by som sa niekam prestahovala ale len do inej casti slovenska, potom by som vystudovalaa nejaku skolu kvalitnu a potom by to len slo tak, ze tu help, tam help a cely zivot by som len pomahala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a z tejto sumy by sa mozno uslo aj na charitu
a potom keď myslím na seba, kúpila by som si dáky parádny bike (nie zrovna na BM ktorým by som chodila po traverzoch a cez leto si dala takú parádnu túru
a ešte by som si kúpila lúku a koňa
je toho veľa ale toto chcem najviac
Samozrejme niečo dala rodičom(som štedrá ).
Nejaká tá cesta po USA,Austrálii, Ázii...
A zvyšok by som šetrila
znížil by som im stavy na sklade v tejto sekcii a potom asi nejaký bytík a aupark by šiel dole