@4 asi niečo takéto. som spokojná a šťastná ale chcem viac, chcem niečo dosiahnuť, veľa vidieť, prežiť svoj život naplno, aby až ma raz jebna niekde som si v tej poslednejk sekunde povedala, že to tu stálo za to
je mega vela veci, ktore neviem a chcem vediet..veci, ktore som neskusal a chcem skusit.. uvedomujem si, ze mam po mnohych strankach vela priestoru na zlepsenie. raz urcite pridem do bodu, kedy sa na @4 vykaslem a budem spokojny, hoci toho stale nebudem vela vediet a stale nebudem perfektny, ale teraz a ani v dohladnej dobe urcite nie. treba sa zlepsovat v com sa da kym sa da a potom si len uzivat vysledky svojej prace.
chcela by som od života vedieť fakt dobre pripravovať raw jedlo, chcela by som pracovať a byť v tom dobrá, časom slávna, chcela by som mať s frajerom tri deti a chcela by som, aby sa mojim kvetinám darilo, aby mi konečne neumreli ale rozmnožili sa pekne. a schudnúť ešte 6 kíl
ja hlavne verím, že to, čo mám a to čo príde je odrazom mojej snahy a zmýšľania... takže tu je irelevantné riešiť, čo od života čakám... nič nečakám, makám
momentalne vypadnut z tejto sprostej diery ...nenavidim to tu je mi z toho zle uz psychicky sa opustam ..zajtra idem konecne na intrak a o 13!!!!!!! dni odchadzam zo Slovenska ...fak yaaa ...
To co kazdy - stastie ( t.j. zdravie, zenu, peniaze[kto by nechcel nie ?] ) . Ale zacinam od nuly lebo nemam ani 1 z toho ani prve ani druhe a ani tretie a nemam ani depku ...
nepytala by som sa, co cakam/chcem od zivota, ale co cakam/chcem od seba. zivot mi bude mozno akurat tak hadzat polena pod nohy a viem, ze dobre veci mi nepridu same.
Mám svoje plány a ciele do budúcnosti, chcel by som sa posunúť ešte viac dopredu, niečo tu zanechať, nejako byť užitočný pre tento svet. Donedávna som veľmi dbal na dodržiavanie presnej línie plnenia svojich plánov, ale ak sa niečo nedarilo, bol som z toho strašne frustrovaný, smutný a stresovaný, no a potom som si povedal stop. Áno ciele zostali, ale ich plneniu nechávam voľný priebeh a je to omnoho lepšie. Niekedy človek očakáva, že keď dosiahne to a to bude mu fajn, ale zistil som, že v živote to vôbec takto nefunguje. Možno iba na okamih.
Ja nechcem od zivota nic. Naozaj.
Peniaze? Hmm mozu zabezpecit dobry zivot, ale nechcem byt od nich zavisla
Zdravie? Aj tak jedneho dna zomriem, tak nie je jedno ci v 30tich alebo 80tich?
Drzim sa filozofie-
Ked od zivota nic neocakavs, nikdy sa nesklames.
Chcem byť kus psychicky stabilnejšia, mať pekné vlasy a náznak bicepsu a aspoň raz to posraté štipko pre dvoch najlepších ľudí v ročníku, ktoré mi ušlo o jedno miesto doriti
chcem sa materiálne zabezpečiť v takom množstve aby mi nič nechýbalo a aby som mal voľný priestor a čas na seba a na to čo chcem robiť + vytvoriť si vlastny domov a obklopiť sa inteligentnými a zaujímavými ľuďmi a raz možno mať výnimočnú ženu a založiť si aj rodinu (ale to len možno)
Mám veľké kapacity diskov, oficiálne programy... čo viac človek môže chcieť ku svojej spokojnosti? Ženu nemám, to je pravda, ale ruky mám stále obe našťastie
Momentalne cakam uz len na to kym budem konecne slobodna (dostudujem) a zariadim si zivot normalne ako kazdy iny clovek - praca, byt...a potom pomaly makat na kariere a uzivat si.
Momentálne som v podstate dosť spokojný so všetkým čo mám - chodím na vysokú školu (napriek tomu, že mi vždy rodina vyhadzovala na oči, že som sprostý), mám úžasnú ženu, ktorú si cením za všetko, čo pre mňa robí a chcem si ju zobrať (toto leto by sa to malo aj podariť , mám krásne zdravé dieťa, ktoré mi vždy vyčarí úsmev, mám domov, mám v podstate všetko. Ale napriek tomu mám plány do budúcnosti, ktoré chcem uskutočniť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
je mega vela veci, ktore neviem a chcem vediet..veci, ktore som neskusal a chcem skusit.. uvedomujem si, ze mam po mnohych strankach vela priestoru na zlepsenie. raz urcite pridem do bodu, kedy sa na @4 vykaslem a budem spokojny, hoci toho stale nebudem vela vediet a stale nebudem perfektny, ale teraz a ani v dohladnej dobe urcite nie. treba sa zlepsovat v com sa da kym sa da a potom si len uzivat vysledky svojej prace.
ale nikdy nevieš a možno to bude všetko inak a ja skončím na Jamajke fajčiť grass a vyjedať kontajnery a tá predstava ma baví
Peniaze? Hmm mozu zabezpecit dobry zivot, ale nechcem byt od nich zavisla
Zdravie? Aj tak jedneho dna zomriem, tak nie je jedno ci v 30tich alebo 80tich?
Drzim sa filozofie-
Ked od zivota nic neocakavs, nikdy sa nesklames.