@veroikan len sa pytam neviem to z vlastnej skusenosti, ale vidim okolo seba ludi, co sa nehorazne tesia na leto a potom nevedia co od dobroty... chudacikovia, aby im este niekto vymyslal program .. ja som mozno skeptik, ale nepicujem cely rok, ze chcem leto a potom, ze chcem prazdniny... ak sa nevies zabavit, a nemas co robit, je to fakt smutne, ale skor je to vyhovorka, ze sa ti nic nechce a si leniva... to povazujem ja za preklad vety ,,nudim sa" ... ja sa nastastie nenudim... a nepamatam si, ze by som niekedy take nieco povedala
ja nehovorim celý rok že chcem prázdniny len pre info už mi aj niekedy lezú na nervy a su mi dlhe samozrejme program na prazdniny mam ale nie na každy jeden den... tomu hovorim nuda :/ lenivosť nieje o nude .... nudiť sa niekedy može aj ten čo sa zabáva a nikto by to onom nepovedal a niesom jediná čo sa nudi ako tak čitam všade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A Ešte aj na " Hromadná stanovačka na Šutove "