@hellium Zeland je moj zivotny sen, mam v plane tam ist o par rokov, ale treba este setrit korunky a samozrejme zohnat si sedativa, aby som prezil 36 hodinovy let s prestavkami v Dubaji a niekde v Indonezii
chcem vidieť nejaký fungujúci westernový areál na slovensku. a prípadne film, ktorý sa snažíme natočiť už 6 rokov a stále naň nie sú peniaze. takže najprv asi tie peniaze
škandináviu (v lete sa mi hádam aspoň kúsok podarí)
v podstate vlastne chcem vidieť celý svet, najviac ale by som chcela precestovať Európu a potom keď trošku peniažkov budem mať tak Nový Zéland (neumriem skôr)
a niekedy v živote určite aj Ameriku by som chcela precestovať, hlavne Severnú, nie tie veľkomestá (aj keď pozrela by som sa aj tam) ale skôr tie super dlhé cesty čo bývajú na obrázkoch kde nič nie je, iba peknota :happy:
@sadistrom@barky smutné je, že to je festival pre komunitu, čo sa zaoberá a podporuje sharing economy a lístok stojí hentakú pálku. pričom to bolo na začiatku zdarma :/ tento rok 390 dolárov.
@blackrisq ináč cez ten sokol sme šli počas brutálnej prietrže a tesne po povodniach. Bolo to drsné Až večer sme sa dozvedeli, že roklina bola uzavretá :happy:
ach, ste super @v šetci! :happy: dúfam, že sa vám to splní!
ja som ešte zabudla, najbližšie chcem vidieť zasnežené Tatry, takže po skúškach asi sadnem na vlak a len tak na otočku sa odveziem do Popradu, už piate zimné skúškové po tom túžim (nech ešte stihnem využiť ten vlak zadara)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
» www.tatryportal.sk/inc/showimage.p...
tu sú zvyšné
a pridám
a Gerlach mám s otáznikom, neviem, či stihnem tento rok
513&c=680x510/local/-/media/USATODAY/USATODAY/2013/09/01/1378043860001-AP-Burning-Man.jpg" target="_blank"> 513&c=680x510/local/-/media/USATODAY/USATODAY/2013/09/01/1378043860001-AP-Burning-Man.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
ou jé
chcem vidieť
@0 @1 @7 @8 no to sa mi podarí asi až v trochu vzdialenejšej budúcnosti, tak čoskoro, respektíve už viem kedy cca sa teším na:
ale Burning Man je veľmi pozitívny! potrebujem ísť na ten festival!
už len raz sa vyspinkám ^_^
a potom ešte toto chcem raz:
» scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/...
nový zélandis (calý ho prejdem!)
polárnu žiarku
škandináviu (v lete sa mi hádam aspoň kúsok podarí)
v podstate vlastne chcem vidieť celý svet, najviac ale by som chcela precestovať Európu a potom keď trošku peniažkov budem mať tak Nový Zéland (neumriem skôr)
a niekedy v živote určite aj Ameriku by som chcela precestovať, hlavne Severnú, nie tie veľkomestá (aj keď pozrela by som sa aj tam) ale skôr tie super dlhé cesty čo bývajú na obrázkoch kde nič nie je, iba peknota :happy:
pardón. ehm ehm.
a @14
je veľa vecí/miest, čo by som chcela vidieť a zažiť, ale momentálne túžim byť niekde pri mori v tropických teplotách
A v dalekejsej buducnosti (niekedy tento rok) urcite Halong bay vo Vietname
a hneď potom môjho frajírka :3
@forte to som este asi nikomu nepovedal, ale vyzera to, ze mas dobry hudobny vkus neposer si to
ja som ešte zabudla, najbližšie chcem vidieť zasnežené Tatry, takže po skúškach asi sadnem na vlak a len tak na otočku sa odveziem do Popradu, už piate zimné skúškové po tom túžim (nech ešte stihnem využiť ten vlak zadara)
@erjedna držím palce
@motyylia vďaka za inšpiráciu! ^^
a polárnu žiaru tiež
aj ja by som pridala, kebyže viem pridávať foto na birdz