čo chcete dosiahnuť v živoťe a čo pre to urobýte ?
chcem dosiahnuť hlavne to aby som sa o seba postaral myslím finančne,chcel by som mať dobrú robotku ale teraz mám problémy z drogamy a do školy sa mi niak moc nechce ani sa neučím a to už dosť dlho.ja sa bojím čo budem robiť ked príde na to že sa budem
@Piker ked budeš mať po škole budeš na takej križovatke, bud budeš medzi starymi kamaratmi dalej sedlačiť medzi panelakmi alebo sa nato vyj...š a pochopíš že z toho buductnosť nebudeš mať a začneš makať na sebe.. ja som si zvolil to druhé a som spokojný
Piker ja viem jake to mas...moji kamarati tiez zacali drogovat teraz uz droguju pravidelne a to nemam na mysli ziadnu travu ale wed ty vies co taky mas aj nick...no a podla mna je to welmi zla cesticka lebo uz predavaju kade co len aby sa mohli "napapat" z perniku alebo ňaku alebo newem jak to tam prezyvate tak sa preber ser nato lebo cim dalej ides tym dalej si v riti pamataj ... ja chodievam s takymito ludmi vonka ale aby som si to ja dal tak to nikdy nikdy nikdy lebo vidim ako to nici hodnotyy !!!
Nechápem tvoj prístup,najprv sa tu v jednej diskusii chváliš aké všetky drogy si už vyskúšal a dokonca sa tu snažíš namočiť do tohto svinstva dalších ľudí tým že sa ich tu pokúšaš predať,a potom založíš druhú,kde píšeš ako chceš s drogami skončiť a úspešne urobit školu,do ktorej poriadne nechodíš a neučíš sa,ďalej píšeš ze chceš super robotku,a neviem čo ešte,...ak chceš s drogami skutočne skončit,choď na liečenie,a rozlúč sa so všetkými "kamošmi" ktorí toto svinstvo takisto berú a vravia ti že je to super,a čo sa týka školy,pokial si na strednej,dá sa vybavit individuálny študijny plán,alebo prerušiť štúdium na dobu kým budeš na liečení,čo by bolo pre teba lepšie.aspoň podľa môjho názoru. a čo sa týka tvojej diskusie,ja by som chcela v živote dosiahnuť to,že vyštudujem vysokú školu,a potom sa zamestnať v detskom domove alebo azylovom dome,alebo inej podobnej ištitúcii,kde budem môcť pomáhať ľudom,chcem robiť prácu ktorá má význam,niečo užitočné,aj keď netvrdím že iné práce nemajú svoj význam,...
ďalej mať manžela a deti a pekný rodinný domček so záhradou,a v tej záhrade lavičku kde budem v lete sedieť a počúvať spev vtákov. takže toto sú moje sny,a čo pre ne robím? tento rok maturujem,popri tom chodím na brigády,a potom sa pokúsim dostať na vysokú a spraviť si kvalifikáciu na prácu mojich snov,a každý deň vravím môjmu priateľovi ako veľmi ho ľúbim a ako veľmi mi na ňom záleží,....
inak, máš super výkyvy nálad. to máš z tých hnusných vecí, čo žerieš, prípadne šňupeš včera si sa tu vytešoval a dnes si smutný.. horšie než ja, kamarát
@Piker No ja vidim svoju buducnost klasickym modelom skola a potom slusna praca. Kazdopadne si myslim ze dobre vies co potrebujes spravit takze nema zmysel sa pytat.
@piker chalan daj sa dohromady, daj si dokopy myšlienky, vyber tie hovná z hlavy a potom premýšľaj, čo chceš... keby si bol rozmýšľal, chcel by si oveľa viac...
budem úprimná - vieš čo chcem ja? najprv doštudovať školu - mojim odborom je environmentálne inžinierstvo, čiže chcem bojovať za prírodu. ako? preniknúť do showbussinessu, aby som sa dostala do povedomia ľudí ako si ty a namiesto tých hovien im dať do gebule aspoň trochu váženia si samého seba a prírody. popritom mať firmu, preniknúť do politiky... a samozrejme priateľov a rodinu - manžela a deti šibnutých ako som ja sama, riešiť každodenne ďalšie sračky, ktoré ľudia svojim kretenizmom vytvárajú a spomaliť túto cestu do pekla, ktorú sme si ako spoločnosť za potlesku takmer všetkých, za obdivu vedcov a kadekoho iného vybetónovali... a čo pre to urobím? veľmi veľa...
@Shoshana preniknúť do šovbiznisu a bojovať za prírodu?? každá šoubiznisová hviezdička je malé hovno na to, aby sa niečo zmenilo...za záchranu prírody sa bojuje na iných frontoch ako v šoubiznise...
@tesfaye myslíš, že neviem ako to chodí? mediálne známa osoba je u nás povýšená na celebritu, ľahšie zorganizuje kampaň, ľudia jej vyjadrenia počúvajú a inšpirujú sa ňou, je pomyselným idolom...
a aké iné fronty? veď práve médiá majú tú moc ovládať myseľ ľudí... a ani politici nezmôžu nič, keď sa do niečoho pustia médiá... tiež, z médií je už krátka cesta do politiky... a predsa treba zmeniť myslenie ľudí ak chceme niečo pre túto planétu urobiť... takže neviem čo si tým chcel povedať...
vystudovat, odstahovat sa do NY a tam pracovat s kamaratkou vo firme.. minimalne chcem vystudovat a odstahovat sa tam..aj keby som to mala za svoje posledne peniaze, spravim to..aspon sa vysmejem zivotu "do tvare", ze sa mu nepodarilo mi skazit moj sen a budem aspon na chvilu stastna
@Shoshana pekny nazor,a pekny sen,..dufam že sa ti to podarí pretože vďaka môjmu frajerovi ktorý tento odbor práve doštudoval a stále hľadá prácu vo svojom odbore viem aké je to neskutočne ťažké,..dúfam že kým doštuduješ ty tak sa situácia zmení,a bude viac pracovných miest vo vašom odbore,hoci moje správanie nie je voči prírode veľmi šetrné snažím sa škodiť jej čo najmenej,a uvedomujem si že ľudí ako si ty,môj frajer a dalších čo chránia prírodu je treba pre budúcnosť našich detí,len tak dalej a nedaj sa odradiť prvými neúspechmi,a čo ti tu anpísali,jeden človek v šoubiznise nič nedokáže,...he silne o tom pochybujem,...keby to tak bolo tak čo potom hvizdy holywoodu typu Angelina Jolie,...začala adopciou detí rôznych rás, a s pomocou ľudom v Afrike a postupne ju začali nasledovať daľšie"hviezdy" ,...toto je malá ukážka toho čo sa dá dosiahnuť keď sa chce,....a ak niekto namieta že u nás nie je holywood,má pravdu,ale princíp je stále ten istý,propagácia dobrej veci,a získanie si pozornosti a záujmu ľudí čo môžu pomôcť
@piker teda ty mas pekne sny.... skoda ze az take nerealne. Neviem na aku skolu chodis ale typnem nejake SOU alebo nieco podobne. A s tym peniazky len tak nepojdu . No neviem ja uz som dostudoval ale pre buducnost mat dobru robotu a zdokonalovat sa stale v cudzich jazykoch, lebo dnes sa fakt zidu. A hlavne UROBIT DIERU DO SVETA
@revolucion ma pravdu... Vzdy na takom prelomovom bode do zivota sa chtiac nechtiac rozhodnete ako budete dalej zit. Odporucam aj ja druhe riesenie. Takisto som bol na takej krizovatke (este pred strednou!!) a snazil som sa najst si nejaku skolu kde sa nebudem moct vobec ucit. No to bolo len z lenivosti a myslel som si ze si urobim 4 roky zivota stastne. Potom som sa rozhodol ze ked chcem nieco dosiahnut musim mat nieco aj v hlave a vela mudrejsich ludi odomna mi rozpravali, ze 4 roky studujem, ale 40 rokov pracujem... A z toho som si bral priklad. A vzdy ked som mal depky z toho ze sa mi nechce ucit, som si povedal: Kolko vela studentov studovalo 100-krat viac ako ja? Kolko ludi muselo prejst ovela tazsimi situaciami ako ja? A tak som si sadol a ucil sa. Preslo to ako vietor a teraz som fakt spokojny! Tak len zabudni na tych kamaratov @piker a skus nieco dosiahnut lebo dnes je tazke prezit a ked to chces nenechavaj to na neskor... lebo ziadne neskor nebue musis zacat hned teraz.
Chcem byť nechutne bohatá... Čiže chcem vykradnúť banku alebo zabiť bohatého manžela..Potom chcem byť playmate alebo letuška a chcem mať plážovú vilu v LA.. A chcem aby môj život bola jedna veľká party a chcem nakupovať bez limitov!!!!!!!
Chcem si už na seba sama zarábať... Potom budem môcť zo svojho života vyhodiť ľudí, ktorí mi ho kazia... Ale ešte ma čaká maturita... Neviem, čo potom... Mala som plány, ale prišla jedna osoba, a všetko zničila
@eli19 Ďakujem viem, že urobím všetko, čo bude v mojich silách, aby som to dosiahla... ako si napísala, princíp je rovnaký... ak si raz známa, tak si známa. ľudia ťa sledujú čo robíš, ako to robíš a berú si z teba príklad, stávaš sa akousi ikonou... ekológovia sú veľmi dôležití ľudia... možno už nedokážeme zachrániť planétu, ale dokážeme aspoň tento proces spomaliť. aspoň trochu prejaviť úctu k tomu, čo nás živí milióny rokov... btw. čo sa týka odradenia... nie nie mňa je ťažké odradiť... niečo takéto, hoci v malom som si už prežila... viem, že to nebude to isté... ale mám dosť dobrú predstavu čo čo obnáša, nie je to sen, ktorý len snívam, je to sen, za ktorým skutočne idem. a život ma naučil, že keď niečo chcem, musím ísť za tým a s optimizmom - nevzdávať sa a nepodliehať... PS: dúfam, že priateľ nájde čo najskôr prácu lebo možností je aj celkom dosť, len sú poobsadzované... ministerstvo, hydrometeorologický ústav, elektrárne... je to dosť ťažké, ale treba byť neodbytný a tak... no držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ďalej mať manžela a deti a pekný rodinný domček so záhradou,a v tej záhrade lavičku kde budem v lete sedieť a počúvať spev vtákov. takže toto sú moje sny,a čo pre ne robím? tento rok maturujem,popri tom chodím na brigády,a potom sa pokúsim dostať na vysokú a spraviť si kvalifikáciu na prácu mojich snov,a každý deň vravím môjmu priateľovi ako veľmi ho ľúbim a ako veľmi mi na ňom záleží,....
A ČO UROBíŠ PRE SVOJ SEN TY?
inak, máš super výkyvy nálad. to máš z tých hnusných vecí, čo žerieš, prípadne šňupeš včera si sa tu vytešoval a dnes si smutný.. horšie než ja, kamarát
budem úprimná - vieš čo chcem ja? najprv doštudovať školu - mojim odborom je environmentálne inžinierstvo, čiže chcem bojovať za prírodu. ako? preniknúť do showbussinessu, aby som sa dostala do povedomia ľudí ako si ty a namiesto tých hovien im dať do gebule aspoň trochu váženia si samého seba a prírody. popritom mať firmu, preniknúť do politiky... a samozrejme priateľov a rodinu - manžela a deti šibnutých ako som ja sama, riešiť každodenne ďalšie sračky, ktoré ľudia svojim kretenizmom vytvárajú a spomaliť túto cestu do pekla, ktorú sme si ako spoločnosť za potlesku takmer všetkých, za obdivu vedcov a kadekoho iného vybetónovali... a čo pre to urobím? veľmi veľa...
Všetko ostatné mám heheh
a aké iné fronty? veď práve médiá majú tú moc ovládať myseľ ľudí... a ani politici nezmôžu nič, keď sa do niečoho pustia médiá... tiež, z médií je už krátka cesta do politiky... a predsa treba zmeniť myslenie ľudí ak chceme niečo pre túto planétu urobiť... takže neviem čo si tým chcel povedať...
BTW vo svetle náhlej popularity drogových tém, podľa čoho si si vybral nick?
--------
K téme: vyštudovať, nájsť si prácu, odísť do zahraničia, nafarbiť si vlasy na modro, mať sa fajn.
Urobím pre to toľko, že vyštudujem, nájdem si prácu, odídem, prefarbím sa a budem sa mať fajn.
"Medovník alebo perník je druh sladkého pečiva vo forme koláča alebo sušienky, v ktorom dominuje chuť zázvoru." ...
vazime si vsetci urcite tvoje uprimnost...ale podla mna je takych tak na 50% len to nepriznaju