Tento rok naozaj po ničom netúžim. Mám momentálne hrozné obdobie. Chcem duševný pokoj, optimizmus a skutočných priateľov. Nech sa ľudia zo dňa na deň nemenia na kokotov.
bratovi som kupila tricko a odznak beatles rodicom bibliu na CD a ja chcem dostat takeho obrovskeho plysaka z kauflandu za 15 eur, ale asi sa na mna vykaslu, ze mi zas preskakuje tak mi ho mozte dakto kupit no
Mame dám asi takú tú kostru, čo sa používa v škole na biológií a nejaké kvety, rastlinky a nejaké vtipné somariny (antistresovú loptičku )
Ostatným neviem čo dám
Ja som si vypýtala na vianoce takvz. mäkký vankúš aký má ona, pravý - s husím perím vo vnútri. Ide o to, že ona ho urobí vlastnoručne (ak ho teda urobím). Ak ten dostanem, tak budem najšťastnejšia
Frajerovi nemám šajnu čo dám, zrejme niečo spontánne.
Od mamky dostanem kyusu aj so salkami. Od deda klasika pivecka nejake od babky kozmetiku. Od sestry netusim. Od priatelky tiez neviem. No a od seba tlaciaren (uz kupene), battlefield 3 (uz kupene), macbook, japonske zelene cajiky a to je asi tak vsetko co som tento rok chcel a dostanem.
ou a priateľ ešte už dostal lávovú lampu... šiel so mnou do obchodu a boli sme strašne zvedaví, tak sme ju rozbalili a zapli a prišlo mi zbytočné ju ťahať domov a zabaliť, aby som ju mohla položiť pod stromček
od bráchu nohavice, v ktorých som už včera behala a tešila sa z nich, kým mi ich nezobrali, že až pod stromček a rodičia mi dajú dáke prachy na nový fón.. a ja, brat si kúpi, ja mu len preplatím, mamine kulma a ocinovi rádio
všetko čo by som chcel na vianoce je jedna baba, ktorú milujem tak moc, že je škoda o tom písať, proste je to tak a neviem sa cez to preniesť, som zaseknutý v jednom bode od ktorého nalavo ani napravo nič nedáva zmysel
mame a tatovi dám dáke smiešne čiapky z grngolcom nech je srandy, videl som v hmku v avione vo výpredaju za 3 ečka
alebo tie velké plyšové papuče, tatovi dám s drápmi a mame dám s nejakou kvetinou alebo dákou pičovinou. tie stoja tuším 12 ečok ale jebať na to
tak ja tradične dostanem PSP pre tých ktorý nevedia:
Ponožky
Spodky
Pyžamo
Ale nie neviem čo by som chcel ja si robím vianoce celý rok. Fotra ide trafiť šľak keď mi pride za mesiac 2-3 balíky s ebay za 100-200€ ale tak nemože nič povedať lebo si to platím sám.
Fotrovi som kúpil puškohľad a mame zlatý nahrdelník aj s naušnicami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a pre blízkych nejaké praktické veci
Ostatným neviem čo dám
Ja som si vypýtala na vianoce takvz. mäkký vankúš aký má ona, pravý - s husím perím vo vnútri. Ide o to, že ona ho urobí vlastnoručne (ak ho teda urobím). Ak ten dostanem, tak budem najšťastnejšia
Frajerovi nemám šajnu čo dám, zrejme niečo spontánne.
Priala by som si korčule na ľad a oblečenie, prípadne peniaze
A dáme so sestrou všeličo, od našej fotky, cez vec na škrabanie hlavy, kvetiniek v plechovkách až po šatku či tričko.
priateľ dostane pyžamko a bratovi som doplácala zdroj
mame a tatovi dám dáke smiešne čiapky z grngolcom nech je srandy, videl som v hmku v avione vo výpredaju za 3 ečka
alebo tie velké plyšové papuče, tatovi dám s drápmi a mame dám s nejakou kvetinou alebo dákou pičovinou. tie stoja tuším 12 ečok ale jebať na to
Ponožky
Spodky
Pyžamo
Ale nie neviem čo by som chcel ja si robím vianoce celý rok. Fotra ide trafiť šľak keď mi pride za mesiac 2-3 balíky s ebay za 100-200€ ale tak nemože nič povedať lebo si to platím sám.
Fotrovi som kúpil puškohľad a mame zlatý nahrdelník aj s naušnicami.