Ahojte, hladali ste uz niekedy v obchodoch nieco co ste potrebovali alebo chceli mat a nenasli ste to takmer nikde? Bolo nieco co vas ohurilo v zahranici, no na slovenskom trhu ste to nenasli, tak ste si to museli zo zahranicia objednat ?
mne chýba obchod s oblečením a doplnkami priamo pre mňa ... a raz by som naozaj chcem mať napriklad módnu značku (melancholia) kde by som si navrhol pekne všetky take veci, ruksaky, šále, čiapky, peňaženky, atď atď ... čiže toto tu chyba a snáď také raz budem mať
rozumej - otvoria novy podnik, ktory je skvely svojou ponukou aj personalom a poskytovanymi sluzbami, a ked ma trosku uspech, tak zrazu prevadzkovatel pociti tuzbu spravit z toho este vacsiu ryzu, a zacne setrit prave na tych sluzbach. zakonite to ide do sraciek potom, a uplne to zabije aj ponukany produkt, hoc kvalita produktu pretrvava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Suchý šampón omfg
Samostatná jogurtová príchuť na vlastné miešanie s bielym jogurtom
Cooking spray
rozumej - otvoria novy podnik, ktory je skvely svojou ponukou aj personalom a poskytovanymi sluzbami, a ked ma trosku uspech, tak zrazu prevadzkovatel pociti tuzbu spravit z toho este vacsiu ryzu, a zacne setrit prave na tych sluzbach. zakonite to ide do sraciek potom, a uplne to zabije aj ponukany produkt, hoc kvalita produktu pretrvava.