viem ze je to este daleko ale mate dajaky program na letne prazdniny?..uz viete co budete robit?..a mate nejake dobre rady ako zahnat nudu?...nekaje hry alebo program?.. ...
@skoupaky Ale co za kktiny splietas.. Budeme sa opijat v Zeuse s mojim Manolim a zajebavat sa na kazdom kroku.. Robotu si ani nevsimnememe.. @misho777 Ak nahodou ides konkretnejsie na Kretu, tak sa mozno aj uvidime...
no ja mam naplanovanu kazdu sekundu...ale bude mi to nanic lebo pride leto secko sa dodrbe...a ja zas budem lietat z kupelov na tabor a potom na letnu dovolenku
Kréta s otcom a jeho frajerkou,Praha-niekolko dní alebo týždňou u kamarátky,Zlaté piseky v BA, Beefree v Hornej Strede, Pohoda v Trenčíne a vela ďalšieho
Uf, no mňa čaká dovolenka ešte počas školy začiatkom Júna do Turecka. Velmi sa tešim ... no a čo cez leto tak to ešte netušim ale zrejme to bude ako minule leto .. same kupaliska, festivaly, stanovačky a proste všetko čo príde hlavne aby to bolo s mojimi kamarátmi
no ja neviem ale viem že absolútne nebudem doma proste festy, stanovačky, chaty, zbehnem do Prahy, možno na pár týždňov do Londýna, možno k babke(aspoň rááz ) a tak... ale nuda nebude určite... Best summer 09 is coming
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
no a ak plati ze bez občanskeho a pasu sa moze ist napr do česka tak do tabora tam..ak ne,tak teda nič
babka
hangin' out with friends
druha babka
bike
kupanie
dovolenka nebude
A chcem mať ukončené skúšky
@misho777 Ak nahodou ides konkretnejsie na Kretu, tak sa mozno aj uvidime...
@16 na krete je tiez super..pekny castnici super aquapark a bacha na slovensky hovoriacu obsluhu..
ale nééé... zrejme celé strávené na Slovensku. plus pokúsim si financie (ktorých nebude tak veľa), rozdeliť tak aby som toho stihol čo najviac vidieť