Raz som bola v tábore na izolačke. Strávila som tam 43 hodín a skoro mi preskočilo . Nemala som pri sebe ani mobil, ani mp3ojku, ani hodinky, takže jedna z mojich najobľúbenejších činností bolo hádzanie si ponožiek zmotaných do guličky o stenu. Potom som dokázala chodiť po izbe hore dole aj celé hodiny alebo som sedela na posteli a kukala som na stenu .
No ale k tvojej otázke: podľa mňa je rozdiel samota a osamelosť. Keď sa izolujem dobrovoľne, tak si samotu vychutnávam, ale keď sa na mňa všetci vykašlú tak si väčšinou trochu poplačem, ľutujem sama seba a keď si to uvedomím, tak mi je zo mňa samej zle . Väčšinou čítam knihy , lebo pri nich sa dokážem účinne zbaviť zlých myšlienok. .
ja mám samotu rada. nemám vtedy dôvod na magoriny,vychutnávam si ju.
čítam si, píšem, pozerám fotky, počúvam hudbu, prechádzam sa po meste, po prírode, rada si sama sadnem na kávu či na pohár vína... ja viem, že nikdy nie som sama, aj keď práve nikto okolo mňa nie je
Ja som na samotu zvyknuty a problemy mi nejako nerobi...skor som niekedy rad sam...a nie je to preto, lebo by som nebol rad s ludmi, ktorych poznam,...len chcem byt niekedy aj sam...hlavne takto vecer je mi fajn samemu...
@demonicbass hmm dobre stem byť sám preto aby som niečo spravil (sprostosť) alebo len si oddýchol ale ja som narážal na samotu ako takú či ju len cítiš alebo si fyzicky naozaj sám lebo to je rozdiel a ked si neni fyzicky sám tak sprostosti robiť nebudeš teda je to pravdepodobnejšie
@turion nauč sa prosím ťa najprv písať (stem- až ma striaslo, blee)
samota psychická, vyplýva zo samoty fyzickej... samota psychická bez predchádzajúcej samoty fyzickej, nie je samota... je to len obyčajný vsugerovaný pocit
samota psychická, vyplýva zo samoty fyzickej... no dobre vyplýva ale nemusí práve v tej konkrétnej chvíli môže to prameniť z minulosti a tým pádom sa budeš cítiť sám aj keď sú okolo ľudia trebars rodina pokial nemáš k nim vzťah
v poslednej dobe som celkom rada sama, hlavne posledné dva týždne ocením, keď som sama a ľudia sa nevypytujú na to, čo sa mi stalo. ja si viem povedať, že som nevzdelané chudátko aj bez nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
No ale k tvojej otázke: podľa mňa je rozdiel samota a osamelosť. Keď sa izolujem dobrovoľne, tak si samotu vychutnávam, ale keď sa na mňa všetci vykašlú tak si väčšinou trochu poplačem, ľutujem sama seba a keď si to uvedomím, tak mi je zo mňa samej zle . Väčšinou čítam knihy , lebo pri nich sa dokážem účinne zbaviť zlých myšlienok. .
čítam si, píšem, pozerám fotky, počúvam hudbu, prechádzam sa po meste, po prírode, rada si sama sadnem na kávu či na pohár vína... ja viem, že nikdy nie som sama, aj keď práve nikto okolo mňa nie je
mam tu caj a tak...
samota psychická, vyplýva zo samoty fyzickej... samota psychická bez predchádzajúcej samoty fyzickej, nie je samota... je to len obyčajný vsugerovaný pocit
samota psychická, vyplýva zo samoty fyzickej... no dobre vyplýva ale nemusí práve v tej konkrétnej chvíli môže to prameniť z minulosti a tým pádom sa budeš cítiť sám aj keď sú okolo ľudia trebars rodina pokial nemáš k nim vzťah