pokiaľ máš takú tú veľmi zriedkavú platobnú kartu, tak tú letenku za 3 eurá mať môžeš...ak si vezmeš len príručnú batožinu a nechceš cestovné poistenie a priority boarding...ale väčšinou k tomu treba prirátať 5€/jedna cesta za platbu kartou...ja som si tak napr. pred vianocami kúpila letenku londýn-dublin za 1p, prakticky teda za 5,01 libry, čo je stále super cena. a nakoniec som nešla : smiley:
a letenky sú na máj a jún, čiže žiaden rok dopredu...ale môže sa stať, že nenájdeš takú kombináciu dátumov, aby ťa celá cesta vyšla len na 6eur(+10za kartu)
treba si tam precitat ze to nezahrna povinne poplatky, ako je batozina, miestenka,poistenie, dan... tiez som to cital v novom case aj tie mini texty pod tym...
NIEJE TO HOVADINA, AK SI JU KUPIS V SPRAVNOM CASE TAK TA VYDE 3 €..neje tam zaratana len batožina do "kufra" len batožina príručná..ja tak letím za 8 € do štokholmu 1.juna
Poplatok za kreditnu kartu je 5e jednosmerny let. Bez poplatku je len Matercard Prepaid card ktoru nase banky nevydavaju. Ale tomu poplatku sa da jednoducho vyhnut. Prepaid card si mozete vytvorit jednoducho cez web. Zadarmo. Podrobnosti tu » aan.bloguje.sk/833857-ako-sa-v...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a letenky sú na máj a jún, čiže žiaden rok dopredu...ale môže sa stať, že nenájdeš takú kombináciu dátumov, aby ťa celá cesta vyšla len na 6eur(+10za kartu)