Mne povedal jeden chalanisko ze kebyze ma moje vlasy tak nevaha a da si dredy.. Neviem preco by chcel moje krasne tmave dlhe huste vlasy nicit.. A tiez sa mi nepaci ked si take krasne vlasy nicia ini ale je to ich vec
sama by som si ich dalal keby mam dosť vlasov a viac tuctovejšiu tvár ale nemám.... ale nelúbia sa mi na 15 ročných babách čo sa nonstop tvária sfetovane a behaju horenosne s jednym dredom v strede hlavy a šerveno-žlto-zelenými burton taškami.... na škole ich je teraz ako po daždi
Kedysi som s jedou chodil, dodnes lutujem ze som sa jej vzdal...
Ale vypadala fakt pekne a zaujímavo s nimi - a vôbec nedaj sa odradiť názormi ľudí - sprav ako chceš. Vždy sa nájdu nejaký ktorým nebude vyhovovať ani ten normálny účes.
Ak človek vie, čo mu pristane a stará sa o seba, vyzerá dobre, nech už sa jeho zovňajšok skladá hoc aj z niečoho extravagantného...či chlapec či dievča...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
... ups, ja som čítal s deťmi... fck
Dredy sú OK
ale ano, vedia sa mi pacit
aa uz 10 mesiacov mi hlavu krasli aspon jeden.. Hugo ho volam
ale v poslednej dobre sa mi to páči čoraz viac
Ale vypadala fakt pekne a zaujímavo s nimi - a vôbec nedaj sa odradiť názormi ľudí - sprav ako chceš. Vždy sa nájdu nejaký ktorým nebude vyhovovať ani ten normálny účes.
mali sme spolužiačku. hlupa bola jak tágo, a všade zabíjala rečami typu PORO!, trapas trapas, nananana rybičky, jdeme se zhúlit, ďakovánky.
z osemročného gymnázia sa spakovala na odbornú.