Takže neviem či tu táto tému náhodou nieje ale nevadí. No čiže chcem sa vás opýtať ako sa vám pozdáva EMO? Mne sa to veľmi páči a som niečo medzi EMO a PUNK.
EMO hadam 10 tem o nej najdes o tom komu sa paci co to je ako sa obliekaju najdi si to. Mne to je jedno EMO, PANK. SKINS kazdy styl je jedninecny ja mam svoj a tomu EMo ja nechapem a ani nechcem chapat. malovanie sa mi avsak nepaci aj Konrad je EMO mam pocit a ... preco vlastne tu pisem ?
jemoja zlata ty pocuvas placebo??? ja milujem placebo !! a molko...ach to je moja platonicka laska ale k veci EMO je dobry styl sice sama ho nereprezentujem snazim sa dostat do elegantneho sveta ale ten styl je bohovy!! teda okrem prehnaneho nosenia plysakov atd atd...a pravdaze rezania sa a depkovania a bla bla...ale ten styl tie kostricky, cierna, pasiky bodky a tak...to je chutne a...hrozne sa mi pacia chalani keri sa maluju...to berem a to placebo...mnam!
EMO tu bolo skôr ako všetky tie deti,ktoré sa na emákov hrajú....vôbec tam nešlo o čierne oblečenie,zmaľovať si oči a la panda,podrezávanie si žíl a podobne nesympatizujem s týmto štýlom,to neznamená že ho zavrhujem,no myslím si že dnešná predstava o tom,čo to vlastne je,je trocha mylná...a to platí hlavne pre vás,milé "emo-kids"
BOZE NECHAPOETE ZE NEEXISTUJU "PRAVI EMACI?" EMACI TOTIZ ANI NEEXISTUJUUU.,....NEMA MYSIENKU....TEDA AK ZA NU NEPOVAZUJETE REZANIE....VLASTNE E TO MODA....STYL KTORY VYBRAL DACO Z PUNKU,DISCA,DETSTVA TAKTAK
no takze to rezanie sa a tak tieto trapnosti vobec ja neuznavam ja som EMO pomaly cely zivot takze podla mna je EMO o EMOciach a style hudby a aj o obliekani sa a to je asi tak vsetko... len som chcela vediet vas nazor ja som len asi druhy, treti krat na firach takze ja si vsetky temy necitam... lebo ma to nebavi... a placebo su uzasny
lol, tu si dakto hadam mysli, ze po ulici chodia pravi emaci, och, ooooch, to je naivne sa uvedomte to nesu emaci, je to len banda kokotov co nemaju v satniku nic ine, lne cierne kktiny, asi si myslia, ze to na bielych trenkach vyzera super
Cy3aha:Ja som tu orinetaciu pochopil ako bisexualnu..lebo ked vidis "emoboyov" tak sa niekedy olizuju medzi sebou...ale aj s babami,tak myslim ze EMO je nieco ako bi..
hahaaa inac s tou otazkou preco potom neni metal, rock atd orientacia uplne suhlasim...akoze cimim na tojakdebil ze :emo orientacia???to je clovek orientovany na obidve pohlavia a este na nejaku vec??alebo zivocichov????hahaaaaaaaaaa ten zader som vazne nepochopila...no konec
pretoze tie ,,emo pravidla ,,co su na vseliakych strankach toje dobra p------a a o tom emo vobec neni to je len nejaka ja by som to nazvala mutacia 21 storocia
Michaela999 : vo vsetkom s tebou suhlasim... to ze orientacia emo je fakt trapne... preco tam neni ze punk a take... a aj tie pravidla.... noje dost zaujimave haluz no som sa na tom dost dobre zasmiala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale k veci nic, pretoze to tu uz bolo
A len tak pre zaujimavost ked si kupis casak KAMARAT najdes tam sutaz o EMO GIRL.. mala som dost .!
ja som EMO pomaly cely zivot
haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol haha lol
budem kricat emo is dead.
ema mame vsetci dost
nema ziadnu buducnost.
emo nech sa pekne schova
my sme mlades metalova-doplne si