Dosť ma žeria táto hudba a chcem vedieť aký máte na nich názor. Sú to podla mňa super chalani. A naj pesnička je I just wanna live a The world is black.
Ostatné sú tiež moc super a stiahnuť si môžete ich albumy na stránke:
Jasné, počula som všetky pesničky aj z albumu: Good Charlotte
The Young and Hopelless
The chronicles of the live and death.....či ako sa to všetko píše..........A mnoho z nich je super.
Nový album som nepočula...vydali teraz nejaký nový?
Prečo sa pýtaš na anglinu, Husky?
Ja počúvam hudbu, rytmus, melódiu a nie anglický text. Čo si mám stiahnuť? Pesničku? Tú mám. Text? Aj ten mám, ale nečítam si, ani neprekladám si to. To ma nezaujíma. Mne ide fakt len čisto o ich super hudbu.
no neverim,že rozumieš presne všetkemu čo počuvaš....vieš oni tam maju dost zložite texty na pochopenie a neverim,že im rozumies.....ale to ti nevravim v zlom
TAk to musia byť dobrí talenti....veď ja mám problém porozumieť obyčajnej vete: Do you understand?
Ja som moc tupá z angliny, nie teda že ničomu nerozumiem, ale aj tak tá hudba je na nich najlepšia....The world is blaaaaaaaaaack, hearts are cooooold, theeeeeres no hoooooope...................
Good Charlotte su rozhodne najlepsia kapela, a ja ich mam strasne rada, maju paradnu hudbu, a su fasacky vsetky pesnicky maju nieco do seba, mne sa zase paci aj ta The World is Black
Ja Good Charlotte zboznujem a moje naj pesnicky od nich su girls and boys,i just wanna live a the anthem..Mno vsetku su uuplne supa..A Joel je straasne sexi!!!!!!!!!!!Zeriem ho a ceelucicku skuipinku..
Noo...su fajn, aj ked Keep Your Hands Of My Girl sa mi moc nepaci...
je to take hmm ine ako ostatne songy...
hmm...a k zakladatelke diskusie...
v pesnickach nejde len o hudbu, oni chcu tym textom nieco vyjadrit, svoje pocity... takze podla mna su texty veeelmi dolezite... minimalne rovnako dolezite ako melodia...
a ked ta nezaujima o com spievaju, ako ich mozes mat tak strasne rada hmm?
Ich najnovší album je najlepší..!!!!! Misery, Dance Floor Anthem, Keep Your Hands Off My Girl, Victims Of Love, Where Would We Be?, All Black, Broken Hearts Parade..súú úúplnee fest tracky z novéého!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A čo mám skúsiť? Poznám tú pesničku a dobre sa mi hrá na gitare.
The Young and Hopelless
The chronicles of the live and death.....či ako sa to všetko píše..........A mnoho z nich je super.
Nový album som nepočula...vydali teraz nejaký nový?
Prečo sa pýtaš na anglinu, Husky?
Ja počúvam hudbu, rytmus, melódiu a nie anglický text. Čo si mám stiahnuť? Pesničku? Tú mám. Text? Aj ten mám, ale nečítam si, ani neprekladám si to. To ma nezaujíma. Mne ide fakt len čisto o ich super hudbu.
Ja by som nepočúvala zase niečo, čo nemá dobrú muziku....
napr. Jaromír Nohavica....má dobré texty, ale jeho hudba je podľa mňa o ničom....preto ho nepočúvam....atď
no neverim,že rozumieš presne všetkemu čo počuvaš....vieš oni tam maju dost zložite texty na pochopenie a neverim,že im rozumies.....ale to ti nevravim v zlom
Ja som moc tupá z angliny, nie teda že ničomu nerozumiem, ale aj tak tá hudba je na nich najlepšia....The world is blaaaaaaaaaack, hearts are cooooold, theeeeeres no hoooooope...................
no jo sag ked rozumies tag asi rozumieš teda ked si mylsiš že rozumies...ale ne...je to fakt dost zloziteviem co hovorim...studujem anglinu na vyške
ja som stadial prisla tento rock...fakt...a de si stdoval/a?teda studuješ?
Ja radšej tú medicínu
...Lifestyles of the rich and famous je faymowa..a z noweho Victims of Love
je to take hmm ine ako ostatne songy...
hmm...a k zakladatelke diskusie...
v pesnickach nejde len o hudbu, oni chcu tym textom nieco vyjadrit, svoje pocity... takze podla mna su texty veeelmi dolezite... minimalne rovnako dolezite ako melodia...
a ked ta nezaujima o com spievaju, ako ich mozes mat tak strasne rada hmm?
veeeeeelmo ich LOOBAM...cmQ....
PLS:ak mate niekto pesnicku WE BELIEVE abo JEAOUSLY taq mi ju PLS poslite bo sa mi mooociky pacia a nwm ich najst DIKY MOC KRAAT...kISsAm
no_future182@azet.sk
DAKUJEM...
MILUJEM STRAAAAAAAAAAAAAAAAASNE NAJVAAAAAAAAAAAC..
KISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISSKISs
cmUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUk