Čo ja viem? Na googli som našiel, že cena začína na 3300€, vyhodené peniaze, keďže viem, že za krátky čas to aj tak bude určite zničené. Teda záleží podľa toho, kde to je a nevyzerá ani veľmi pohodlne.
@likjul myslím si, že tá cena bude časom klesať a je to z môjho pohľadu super riešenie, čo sa týka nabíjania mobilov. Viem, že existujú externé nabíjačky, ale tie sa môžu tiež časom vybiť. Aj z estetického hľadiska sa mi to páči, že v noci osvetluje priestor na niekoľko metrov. Teda rozhodne je to lepšie riešenie, ako tie klasické lavičky čo sú v meste.
S tým vandalizmom to nie je problém. Smart lavička má v sebe zabudované aj kamery, ako som správne pochopil.
Dneska je vsetko uz take smart ze sa z toho asi poserem. Robme veci radsej komplikovane, zdlhavejsie, skrabme sa pravou rukou za lavym uchom ale hlavne ze je to smart
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
S tým vandalizmom to nie je problém. Smart lavička má v sebe zabudované aj kamery, ako som správne pochopil.