Je to vec každého človeka. Náhodou tá móda je rozkošná ale najviac sa hodí japonkám. Mali by sme tie ženy, dievčatá obdivovať že majú také "gule" obliecť si to. Kebyže žijem inde ako na Slovensku tak by som si to možno obliekla. I keď na mne by to vyzeralo hrozne
nemám nič proti krajke a volánovým šatám ale aby tá žena potom vyzerala ako žena, nie ako dojča v parochni s linkou. a najhoršie je keď sa japonky prefarbia na blond
Mám velmi rada Lolita fashion.Dokonca mám aj doma 2 kostými ktoré som si navrhla a nechala ušiť,a taktiež niektoré doplnky ktoré som si ušila ja. Lenže v tejto spoločnosti som už teraz trocha neobvyklejším oblečením za čudáčku,myslím že ak by som si dovolila dať tie nádherné šaty tak by som bola minimálne terčom posmechu a vykrikov,o bitke nehovorím. A to ma strašne mrzí, ten pocit že nemôžem byť sama sebou.
LOL..mne sa to pááči.. aj mám doma takéé, ale nechodím s tým po vonku lebo by sa na mňa dívali ludia.. no skoda..ale sa mi to hrozne páči..najradšej mám Gothic Lolitu ale aj Guro Lolitu XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
toto sa mi páči
aj toto je pekné
a tieto by som si aj obliekla
táto je krásna
a tieto tiež, až na tie topánky...
ale preeco sa tie baby tak zhovaduju??
Hentú reportáž som zachytila náhodou a bola tak nevýslovne debilná, že som ju musela dopozerať.