Počula som dokopy desať slov (a tie ma neočarili), hudba iritujúca (a imho nevhodná ako podmaz k rapu), frázovanie/flow/akokoľvek sa tomu medzi bengorami nadáva nie zlé, ale na to, že si z BA, ukrutne východniarske (a rytmusovské).
@narazuvzdornaa ja by som sa odbornych vyrazov zdrzal lebo darkkizz sem linkla hajzlaodkosti a ten ti za chvilu vysvetli jak sa do toho nevyznas kedze si nebola pri tom ked rytmus a ine legendy dostali svoju prvu siltovku a zdissovali prvych kamaratov v skolke
začiatok pohode...ale nedala by som to na rap...sprav z toho tuc tuc tuc vecičku...a bude sa to možno dať počúvať hoď to do rýchlejšieho tempa, pridaj pár blbostí americké výrazy...a je to
@ninoproduction v kazdom pripade sa k tomu vyjadrim ako producent: ze je skladba skutocne nudna, nepremyslena a nema ziadny priebeh - ktory maju dokonca aj pop/hiphopove skladby si predstav, tak to mas na druhej strane cele skreslene, vysky mi idu odstrelit hlavu, bass tam necitit, ostatne zvuky tlmi ten rusivy synth, ktory tam strieda dokopy 3 tony... hlas z dovodu skreslenia zanika tiez... Keby si tomu spravil poriadny mixdows a nasledne mastering, aj tak to bude dost bieda po kvalitativnej stranke a ty to este smaris na youtube to si nedovolim ani ja so skladbou 10x premakanejsou ako ty
A este sa k tomu vyjadrim psychologicky. To, ze svoju prvu skladbu davas na net je DOBRE. Vyprodukuje to kritiku, ktora je pre teba konstruktivna, pretoze hudbu robis pre ludi a nazor ludi je teda dolezity.
Musis sa k tomu spravne postavit. Zaciatky su vzdy zaciatky a nekonstruktivne reakcie ignoruj.
@sandy114 (Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl)(Rofl) umrel som!!! to je uplne krasne
Text som síce veľmi nerozumel, ale to nie je podstatné u rapu až tak, ale celkovo to bolo špicové, teda aj po hudobnej aj po aranž stránke, ja to žeriem, páčilo sa mi to.
Dakujem tým čo sa to páči, tým čo sa to nepáči nič neberiem vyjadrili ste svoj názor, ale rytmusovske nerytmusovske nanho sa podobat nechcem...Tým čo sa to páčilo ma nájdu na facebooku :
facebook.com/nino.production.official
Budu tam nové skladby,dokoncena tato skladba, nove beaty,nove videa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
toto sa ani pocuvat neda ani smiat sa na tom neda
Počula som dokopy desať slov (a tie ma neočarili), hudba iritujúca (a imho nevhodná ako podmaz k rapu), frázovanie/flow/akokoľvek sa tomu medzi bengorami nadáva nie zlé, ale na to, že si z BA, ukrutne východniarske (a rytmusovské).
thx -,-
Musis sa k tomu spravne postavit. Zaciatky su vzdy zaciatky a nekonstruktivne reakcie ignoruj.
ser na nich je to dobréééééééé a keď to ja poviem , tak to platí.........filip
Text som síce veľmi nerozumel, ale to nie je podstatné u rapu až tak, ale celkovo to bolo špicové, teda aj po hudobnej aj po aranž stránke, ja to žeriem, páčilo sa mi to.
facebook.com/nino.production.official
Budu tam nové skladby,dokoncena tato skladba, nove beaty,nove videa...