Ja osobne si myslím ,že tento štýl je fajn jediné čo sa mi nepáči je to ako ľudia posudzujú hneď punkačov ,že sú feťáci a tiež sa mi nepáči ,že každý kto chce byť punkačom musí piť a je len málo výnimiek ! inak hudba sa mi celkom páči aj keď ja som skvôr
ja som steampunker! a mám aj steampunkové veci ale na verejnost s nimi nechodím inač bol som punkovo oblečení na jednom školskom dni ked sme mali takú akciu celkom som sa vtom dobre cítil až na tie kanady v ktorých je príšerne horúco
punkovú éru som mala kedy? tuším predtým ako metalovú... keď som mala metalovú som pila ako sprostá.... ....čiže ako ťažká punkáčka som si akorát tak odstrihla na vrchu hlavy prameň vlasov a žiadne iné výstrelky módy a ani alkohol, fety
a inak neviem čo chcel básnik týmto fórom dosiahnuť
hahaha.. dnes?punk?heh. fest sa smejem z tych decak co behaju jak potkany a pytaju centy a cigy ..sa az hanbim dakedy ked ma zastavia.. a mam najradsej ked o tom vedia velky kar,alebo tie antirasist chutky.. alebo ked sa vykaslu na skolu,pracu a potom nadavaju na system jak je zly, a mam najradsej ak mi niekto povie,ze som nacek,hahaha. nosim anglicku modu..
len toľko.. neidem radšej rozoberať slovenských "punkáčov", lebo to by sme tu boli dlho a zase by som sa nedopísala... poprípade rozprúdila nejakú hádku...
Ale inak... vyrastala som na tom. Dosiaľ mám veľmi dobrých kamarátov punkáčov, chodíme po koncertoch, festoch, a je to skvelé. Je ot proste jednoduchý a super život...
v puberte som vyrastala na punku,čítala knihy o punku a vypočula si tolko punkovej hudby že až...a poviem ti 1 vec..pravý punk,čiže ten punk77,ktorý bol na začiatku mal jediné pravidlo-SLOBODU! tým je myslené:obliekaj sa ako chceš(nie obliekaj si roztrhané veci),správaj sa ako chceš( ak chceš dobre,ak nie tka buď sviňa a chlastaj a rob hambu kade chodíš)...keď chápeš hudbu,keď chápeš tie texty,pochopíš že jediný princíp skutočného punku je byť sám sebou a nenechať sa ovplivniť..ísť si svojou cestou,srať na ostatok..ale skutočný punk je dnes už skoro úplne zavrhnutý,všade samý pózer s tričkom Sex Pistols sa považuje za punkáča...uff..trochu som to asi rozviedla,sorry
punk nie je o obleceni, ani o spravani, to je zivotna filozofia, clovek to ma v hlave, nie na tricku alebo kanadach..... a je smutne ked ludia vnimaju punk cez urcitu skupinu ludi, ktora sa oznacuje skor ako socky.... vid taky miroslav trnka, generalny riaditel esetu, je punkac a od nejakej stoky ma dost daleko.
V podstate o ňom veľa neviem a punk nepočúvam.Možno nejaký takzvaný postpunk. Ale nebránim sa, rád by som si nejaké kapely vypočul. Ak chcete, odporučte.
musí piť? to teda nie... však sú tu napríklad aj straight edge a tí si teda toho odopierajú viac, ako len alkohol. (je to síce samostatný životný štýl, ale väčšinou majú radi punk, hardcore a tak, tak to beriem, že je tam nejaké prekrytie) a celkovo, keď si na koncerte, nikto ťa nezavrhne za to, že si nekúpiš pivo. aj ten divoký štýl obliekania, čo ja viem, nezdá sa mi, že by to vyznávalo až tak veľa ľudí. aj keď neviem presne, čo sa myslí pod divokosťou, možno mám posunutý meter. a osobne si niečo málo vypočujem a to je tak všetko.
Milujem Punk.... a punkáči niesu feťáci (teda ja osobne nie a ani 100dalších punkáčov čo poznám) ...ja nepijem,nedrogujem a fajčím iba občas(fakt že málo), neviem odkial máte že každý punker/ka musí piť ,fajčiť a drogovať ? a hudba je popiči punk je myslím najlepší hudobný štýl ..aj štýl obliekania ..rock ,metal atd je tiež super ...skôr sa mi nepáči techno,rap a také pičoviny lebo to ani nie je hudba hlavne ...a štýl Oh God ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
pozitivny vztah mam ledva k steampunku, inak bieda mastodontna
btw, punk je super
a inak neviem čo chcel básnik týmto fórom dosiahnuť
A celkovo sa mi nepáči keď ľudia dávajú štýl hudby najavo i navonok.
NECH ŽIJE PUNK DO P***!!!!!
len toľko.. neidem radšej rozoberať slovenských "punkáčov", lebo to by sme tu boli dlho a zase by som sa nedopísala... poprípade rozprúdila nejakú hádku...
sme len trochu iní
máme dosť
tej sprostej ľudskej špiny
Zatvárať oči
to nie je v našej povahe
a medzi rečou
my sa tu na nič nehráme
Základ je oheň
čo v našom srdci horí
ten silný živel
nás nikdy nerozdelí
žijeme život
aký sa nám páči
bez väčších cieľov
no pritom byť šťastný"
"Punk už dávno nie je tým čím bol
v mojich očiach dávno zanikol
je to len blbá móda
15 ročných debilov"
To asi tak.
Ale inak... vyrastala som na tom. Dosiaľ mám veľmi dobrých kamarátov punkáčov, chodíme po koncertoch, festoch, a je to skvelé. Je ot proste jednoduchý a super život...
smešni protestanti...
že ležíme v podchodoch a na uliciach spíme
a pre blaho národa nič tu nespravíme"
už dávno