mam taku dilemku..neviem ake je to u ostatnych klukov ale ten moj mi povedal, ze by to rad skusil ze aj ja by som mohla mat 2 chalanov..ale ja nechcem mne to proste vadi..asi by som ziarlila alebo neviem..pred mojimi ocami sa miluje s druhou aky mate nazo
azel......suhlasim,sice mozno je to vyhoda v tom,ze sa pozname navzajom a vieme co od toho druheho ocakavat,ale na druhej strane je to aj nevyhoda,lebo potom to priatelstvo je uz na inej rovine ako predtym ale tak skusit by som to chcela
no mne by to vadilo..by som s nou skoncil kebyze to urobi, ale ja si to prajem s celeho srdca, ale ked mas niekoho rad/rada tak mas na haku niekoho druheho a takisto aj 3ku ci 4ku
Mne sa to nepaci. Raz sa toto aj stalo a partner zacal ziarlit lebo jeho zena sa venovala lepsie a robila to jemu lepsie tomu druhemu ako samotnemu maznelovi. cize ako keby ten jej pravy manzel bol o nieco horsi. zena ma mat len jednoeho a chalan len jednu to je uz grupac a to je nechutne
Neviem si to predstavit,ja som ziarliva osoba-vadila by mi baba,a keby tam bol chlap-tak to by sa mi hnusilo,keby to mam robit s niekym inym....to je podla mna nevera,navyse pred ocami mojho partnera...nie nie..NIKDY!
nechapem vsetci hovorite ze nie nikdy atd...a pritom viem ze aspon chalani o tom snivaju..mozno ak ste slobodni..ze to zle chapem..no ten moj mi povedal ze je to nieco nove do vztahu ak nechcem nutit ma nebude ale vyskusal by to rad..a mne to pride tiez ako nevera..som chcela len vediet nazor..vas ostatnych ako to beriete..
chalani su rozni. nemozes hadzat vsetkych do jedneho vreca. ja osobne som velmi komplikovana osobnost, ale trojka sa mi naozaj zda ako nevera. ved to aj je nevera. pretoze dnes trojka, zajtra dvojka (ale bezo mna)...
Seaqull1// povedal si to doslova a dopismena presne tak to aj skoncit moze,,ale tak co si mam potom o nom mysliet preco to chce skusit?..alebo preco ho to inspiruje..
vies skusila som nadhodit..ze chcem to skusit aby som mu spravila po voli ze co ak to budem citit viac s tym tretim chalanom nechcem ho podviest a ak mu to nevadi tak zabijem 2muchy jednou ranou..skusim ineho aspon a raz a teba nepodvediem..ale sa mi zdalo ze zacal premyslat..
trojka s holkou ci s chalanom, obe varianty su zaujimave.
nj, taketo veci sa beru aj ako experimentovanie a vyskusanie novych veci. ved vsetci radi skusame nove veci, preco nevyskusat aj nieco taketo. vsetko zavisi len od ludi, kt budu aktermi.
ake je to podvadzanie ked o tom ten typek vie a bude pritomny?
kazdy druhy tu hraje formu jaky je verny a kazdeho druheho sucastou sexualnych fantazii trojka je tak neviem o com je rec.
a je to len o vas ked sme uz pri tom tak sa nepytaj na nazory inych. mimochodom sympatizujem s touto vecou. tam je skor problem najst diskretneho cloveka do trojky. na nejake moralne normy sa vykasli. promiskuita je v prirode bezna u vecsiny druhov
normy ze musis byt len s jednym su vytvorene statom na lepsiu kontrolu obyvatelstva a aby boli stabilne najmensie jednotky tvoriace staty teda rodiny. tod uryvok zo sociologie :p
tak vidim ze sociologiu isto studovat nechcem xixi..ale tak som zvedava na nazory inych..chcem vediet preco po tom tuzi ci chce len nieco nove..alebo mu nestacim ja..je tam vela tych otazok ..alebo jednoducho co moze byt lepsei ako dve zeny naraz
ja si myslím že na trojke môžem ísť, tak okolo 80km/h, keď buďem počuť že motor moc huláka, tak tam hodím štvorku...keby zase otáčky rapídne klesli, podradím na dvojku
neni to o tom ze mu nestacis. snad len cista svedavost. mozete skusit bandaze abo fajku abo co chces ale ked je to o zvedavosti bude to chciet stale. inak poznam dost holiek co to minimalne raz s dalsou skusili a tiez len zo zvedavosti a stacilo im raz. vobec to neznamenalo ze chlap im nestacil..
Ja by som to asi za podvadzanie nebrala a raz (v dalekej buducnosti) by som to asi chcela vyskusat, cisto zo zvedavosti, ake to je. Ale samozrejme priatel by to musel chciet tiez, urcite by som ho do toho nenutila.
mne by to prislo dost divne a asi by som tiez tak nejak ziarlila ale myslim si ze ked niekto s niekym naozaj chce byt tak mu jeden clovek v posteli staci
ano to mas pravdu staci mu to ...len vraj by chcel vediet aky je to pocit mat naraz 2..ale ja po tom netuzim mat naraz dvoch vsak by som nevedela co skor..nene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
aky mate s partnerom vztah a ako je na tom tvoja zjarlivost:.......
ja by somm to asiq neznjeslaaa:.....
Neviem si to predstavit,ja som ziarliva osoba-vadila by mi baba,a keby tam bol chlap-tak to by sa mi hnusilo,keby to mam robit s niekym inym....to je podla mna nevera,navyse pred ocami mojho partnera...nie nie..NIKDY!
nj, taketo veci sa beru aj ako experimentovanie a vyskusanie novych veci. ved vsetci radi skusame nove veci, preco nevyskusat aj nieco taketo. vsetko zavisi len od ludi, kt budu aktermi.
kazdy druhy tu hraje formu jaky je verny a kazdeho druheho sucastou sexualnych fantazii trojka je tak neviem o com je rec.
a je to len o vas ked sme uz pri tom tak sa nepytaj na nazory inych. mimochodom sympatizujem s touto vecou. tam je skor problem najst diskretneho cloveka do trojky. na nejake moralne normy sa vykasli. promiskuita je v prirode bezna u vecsiny druhov
normy ze musis byt len s jednym su vytvorene statom na lepsiu kontrolu obyvatelstva a aby boli stabilne najmensie jednotky tvoriace staty teda rodiny. tod uryvok zo sociologie :p