keby si to pustím len tak v pozadí, že nech nemám v izbe ticho, tak pohodda, lebo mám rada (takmer) všetku hudbu :tralala: ale že by sa mi to vyslovene páčilo, tak to nie ..
@saxofon
zaujímavé, má to netypicky natiahnutý rytmus, jemne netypické harmónie frekvencií, s indickými nádychmi (vo frekvenciách, nie v tónoch, čiže jemne), a jemne minimalistickou, ale príjemnou melódiou s intervalmi tónov mierne posunutými oproti tým "najbežnejším, človeku inštinktívne známym (tzn. triviálnym)" variantám.
Počúvateľné a fakt tak v pozadí vyhovujúce ale že by som si to cielene vybrala ako pesničku, kt budem zbožňovať a počúvať vždy, keď sa dá, tak to nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale lubi sa mi to
zaujímavé, má to netypicky natiahnutý rytmus, jemne netypické harmónie frekvencií, s indickými nádychmi (vo frekvenciách, nie v tónoch, čiže jemne), a jemne minimalistickou, ale príjemnou melódiou s intervalmi tónov mierne posunutými oproti tým "najbežnejším, človeku inštinktívne známym (tzn. triviálnym)" variantám.
príjemné.
páči sa mi.
dík