@Laurikaaa tak, tak. Ako ja som si túto pesničku púšťal počas toho, ako som o pol piatej cestoval každý pracovný deň za brigádou do fabriky s kmeňovými zamestnancami v autobuse a uvedomoval som si ten text. Prišlo mi to dosť smutné. :/
ah, a nakoniec práve ten vizuál je z toho najlepší.
text... typický rap. konštatujeme každému očividné a jasné veci tónom že akí sme čávovia že ich vidíme a akí sme bossovia že sme ich prekonali (piču prekonali).
hudba... typický rap. nuda, ale na pozadí slov nejaký hluk treba inak by sa to nedalo nazvať hudbou.
Radsej si pri pocuvani hudby uzivajte umelecky zazitok, ktory z toho plynie... a nie trapit a hladat sa v texte, aj tak to nema zmysel a ani ti to nepomoze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
text... typický rap. konštatujeme každému očividné a jasné veci tónom že akí sme čávovia že ich vidíme a akí sme bossovia že sme ich prekonali (piču prekonali).
hudba... typický rap. nuda, ale na pozadí slov nejaký hluk treba inak by sa to nedalo nazvať hudbou.
...nejaké otázky?
mali by takéto "braky" zakázať...
Aha, zabudol som v akej spoločnosti žijem...