Co hovorite na v poslednom case, caste technicke problemy airbusou?
v poslednom case, co raz viac maju technicke problemi airbusi. ja osobne kebi som musel dakde ist lietadlom, tak do airbusu nesadnem. to radsej vlakom alebo autobusom pojdem ako airbusom.
prosim ta, to je len zhoda nahod ze sa airbusom nieco stalo a zato nebolo ich az tak vela....moze sa ti aj vlak vykolajit, nejaki teroristicky utok a ty vyletis do vzduchu, nedavno v rumunsku co bola ta nehoda autobusu...nic nie je 100% bezpecne
airbus je jeden z lietadiel ktore letia dialkove lety to cca znamena na velke zdialensti a ze sem tam nieake padne tak to uz sa stava zober si ze kolko na aute ludi zomre a technicka porucha sa stane v boeing ci v inom len to neni tak rozpisane ako o airbuse
no práveže problémy nemali len tie 2 čo spadli. Veď aj včera dávali v niekde v TV správu, že Airbusy všeobecne majú problémy s tými Pitotovými trubicami, čo ukazujú rýchlosť...a že ich musia vymeniť...a ani ja, ak by som si mala vybrať, do Airbusu nejdem.
ja osobne si myslím, že tie, ktorím sa tie poruchy stali boli asi z rovnakej "série"... Airbus sú spolu s Boeingom najväčšie koncerny na výrobu dopravných lietadiel a nemyslím si, že sa dá nejako objektívne ohodnotiť ich kvalita...
a predsa, koľko nehôd už mali... pozrite na Concorde, jedna nehoda (a nebola to chyba ani pilotova, ani technická) ho poslala do zániku... a myslím si, že to lietadlo malo veľký potenciál
Ja by som lietadlom nechcela ísť vôbec. Radšej by som autom, slobodne. Navyše i tak nechcem asi nikdy ísť mimo Európy, pôsobí to na mňa tak nepríjemne.
@7 Concodrs boli super, mali by prehodnotit ich navrat (obnovit techniku)
a co si myslim o teme? blbost, za lietadla nie je zodpovedny vyrobca, ale spolocnost co ich vastni. Ak sa o ne nestarali tak mohlo dojst k technickej chybe. Ja osobne ked uz letiet tak radsej Boeningom ci Airbusom, su to vychytene a kvalitne znacky.
@katka25 myslim ze 27rocna zena , sa ma starat a poucovat uz vlastne deti ...starat sa o rodinu a muza, a nie liest na teens weby a ripat tam do teenegerou.....a to mam vydrz...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a predsa, koľko nehôd už mali... pozrite na Concorde, jedna nehoda (a nebola to chyba ani pilotova, ani technická) ho poslala do zániku... a myslím si, že to lietadlo malo veľký potenciál
a co si myslim o teme? blbost, za lietadla nie je zodpovedny vyrobca, ale spolocnost co ich vastni. Ak sa o ne nestarali tak mohlo dojst k technickej chybe. Ja osobne ked uz letiet tak radsej Boeningom ci Airbusom, su to vychytene a kvalitne znacky.