boli sme na nu pred par rokmi v cajovni a potom som 2 tyzdne lezala v teplotach a s herpesmi po celom hrdle. tak by som odkazala majitelom podniku, aby dbali aj na hygienu a nie len na zarobok :/
@gabika81 sorry :/ ale nechcem, aby ludia dopadli ako ja, lebo to bolo hnusne. a vodna fajka je sama o sebe dost vhodne miesto na rozne nakazy - vlhkost, para a teplo robia svoje. len vtedy som mala 14 a nenapadlo ma to skontrolovat.
nič na tej vodnej fajke prevratného nevidím...pripadalo mi to, ako keby som vťahoval do seba len čistú paru a nič som tam necítil...pôžitok žiadny...chuť žiadna...následky žiadne....nič
ale pozerám, že zhúliť? všetci mi svorne tvrdia, že z vodnej sa zhúliť nedá...a ja som dvakrát hral, že "som zhúlený" .... ale posledne som to trochu dosť prehnal, už asi pol roka som nefajčil...a som spokojný..teda skôr moja peňaženka
a raz sa mi stalo, ze som cca za hodku stiahol 4 vodne a potom som ledva chodil, skoro nic som nepocul a citil som sa ako keby som mal kazdu chvilu skapat este na druhy den rano ma hlava bolela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a trapas nie, len neznášam keď ťahám a niekto ma rozosmeje a potom kašlem a zároveň sa smejem ako idiot
a zhuliť sa z vodnej nedá (pokiaľ sa tam napchá len tabak) ale kardamonový má mierne účinky
inak hrozno+mata je dost fajn.
ale pozerám, že zhúliť? všetci mi svorne tvrdia, že z vodnej sa zhúliť nedá...a ja som dvakrát hral, že "som zhúlený" .... ale posledne som to trochu dosť prehnal, už asi pol roka som nefajčil...a som spokojný..teda skôr moja peňaženka
a raz sa mi stalo, ze som cca za hodku stiahol 4 vodne a potom som ledva chodil, skoro nic som nepocul a citil som sa ako keby som mal kazdu chvilu skapat este na druhy den rano ma hlava bolela