Keďže sleposť ma sprevádza každým krokom (metaforicky!!Aj keď zachvílku už asi pravdivo ), tak dávam možnosť hluhota (ako sa to píše??). Nevydržala by som nepočúvať hudbu..
obidva sú strašné... ale ohluchnúť je asi o niečo horšie. poznám nevidiacich, ktorí nemajú problém zaradiť sa do spoločnosti, kdežto hluchý je proste out... nemá ani šajnu, o čom sa tí okolo neho bavia.
predstavte si, že ste vonku medzi kamošmi - a teraz si skúste spomenúť na ten pocit, keď ste niečo prepočuli a nasledovala búrlivá reakcia (napr. výbuch smiechu) - necítili ste sa blbo, že vám niečo ušlo ? a predstavte si, že by ste tam takto sedeli po celý čas a na ostatných sa mohli akurát usmievať. a o nemožnosti počúvať hudbu nehovoriac - koľkí z vás si bez hudby neviete predstaviť ani deň ?
ohluchnut nikdy...bez hudby???NIKDY!!! neviem si predstavit ze by som uz nikdx nepocula moje songy...och nepredstavujem si to...prestante s tymito anketami,bojim sa ich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
dpc hlasoval som zle
predstavte si, že ste vonku medzi kamošmi - a teraz si skúste spomenúť na ten pocit, keď ste niečo prepočuli a nasledovala búrlivá reakcia (napr. výbuch smiechu) - necítili ste sa blbo, že vám niečo ušlo ? a predstavte si, že by ste tam takto sedeli po celý čas a na ostatných sa mohli akurát usmievať. a o nemožnosti počúvať hudbu nehovoriac - koľkí z vás si bez hudby neviete predstaviť ani deň ?