my sme doma 6 surodenci (z toho jedn edvojicky), a som velmi spokojny...a nemyslim si, ze by to bolo akesi chore....je to tazsie v niektorych oblastiach aj pre rodicov aj pre deti, ale podla man s abudeme vediet lahsie pretlkat zivotom, lebo nic nam len tak nepadne z nebies, vsetko si musime presadit, co sa jedinacikom nestava, co chcu, to maju....ale zase poznam aj opak....
@fxx susedov mam takych a pocut len krik hadky a trieskaju na chodbe dvermi a vrieska decko na chodbe lebo ho vyhodia z bytu... cize su nezvladatelne pre nich tak preco maju ich tolko ze ich nevedia vzladat? a to uz nehovorim o tom ked rodicia su prec.. co je tam...
Ak sú rodičia zabezpečení, dobre, majú dostatočne velký dom, tak nech majú detí kolko chcú...
Ak majú X detí a dom pomaly naspadnutie, je to na jednej strane statočné, že tie deti aj napriek tomu vychovávajú a pod, ale na druhej strane aj nezodpovedné.
Dieťa a viac rodičov? .. k tomu sa moc vyjadriť neviem, príde mi to tak že "aspoň si z nich môže vyberať"
ja mam mamu,otca a nevlastnu mamu..a vobec sa nestazujem.."macocha" ma 30 rokov (ja 16),rozumieme si uplne perfektne: chodime spolu nakupovat,do kina,na futbal,...mame nekonecne nocne debaty,ked som chora,tak mi vzdy zavola,aby som sa nenudila(volame aj hodinu)..jednoducho povedane,je to skvela kamoska
a v mojej rodine maju vsetci moji bratrancovia a sesternice nevlastnych rodicov..a az na jednu vynimku maju s nimi rovnako ako ja vyborny kamaratsky vztah..
..cize jednoducho povedane: mam nevlastnu mamu,rysuje sa mi nevlastny otec(talian),nevlastneho deda,nevlastne tety,nevlastnu babku,nevlastnu sesternicu,nevlastnu prababku,....a nestazujem sa
ja mam mamu,otca a nevlastnu mamu..a vobec sa nestazujem.."macocha" ma 30 rokov (ja 16),rozumieme si uplne perfektne: chodime spolu nakupovat,do kina,na futbal,...mame nekonecne nocne debaty,ked som chora,tak mi vzdy zavola,aby som sa nenudila(volame aj hodinu)..jednoducho povedane,je to skvela kamoska
a v mojej rodine maju vsetci moji bratrancovia a sesternice nevlastnych rodicov..a az na jednu vynimku maju s nimi rovnako ako ja vyborny kamaratsky vztah..
..cize jednoducho povedane: mam nevlastnu mamu,nevlastneho brata a sestru(teda,mame rovnakeho otca a inu mamu..tak neviem,ako inak sa daju nazvat),rysuje sa mi nevlastny otec(talian),nevlastneho deda,nevlastne tety,nevlastnu babku,nevlastnu sesternicu,nevlastnu prababku,....a nestazujem sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
to je podla mna spravny pomer a ne 2rodicia 5deti to je uz chore!
Ak majú X detí a dom pomaly naspadnutie, je to na jednej strane statočné, že tie deti aj napriek tomu vychovávajú a pod, ale na druhej strane aj nezodpovedné.
Dieťa a viac rodičov? .. k tomu sa moc vyjadriť neviem, príde mi to tak že "aspoň si z nich môže vyberať"
Mamina a nevlastný otec,ocino a nevlastná "macocha"..
A keď do toho pridáte nevlastných súrodencov...Tak to je ešte viac naprd.Niekedy,ja myslím že väčšinou
..cize jednoducho povedane: mam nevlastnu mamu,rysuje sa mi nevlastny otec(talian),nevlastneho deda,nevlastne tety,nevlastnu babku,nevlastnu sesternicu,nevlastnu prababku,....a nestazujem sa
...ale vzdy som chcela mat "kompletnu" rodinu
..cize jednoducho povedane: mam nevlastnu mamu,nevlastneho brata a sestru(teda,mame rovnakeho otca a inu mamu..tak neviem,ako inak sa daju nazvat),rysuje sa mi nevlastny otec(talian),nevlastneho deda,nevlastne tety,nevlastnu babku,nevlastnu sesternicu,nevlastnu prababku,....a nestazujem sa
...ale vzdy som chcela mat "kompletnu" rodinu