neviem. .. jesť vatu prípadne vlasy, alebo najesť dobre a potom si dať prsty.. podľa mňa horšia je anorexia... ja osobne by som nedokázala ani jedno ani druhé.. fuj ha..
a tie baby, čo tým trpia, tak to už je veľmi zlé...
neviem.. anorekticky nejedia cize su prazdne, bulimicky sa najedia a vyvratia to cize tiez ostanu prazdne.. myslim si ze bulimia, lebo anorekticky aspon nebudu tak smrdiet od zvratkov.. aj tak je to cele nechutne
podla mna bulimia..do anorekticky to potom este ako-tak napchate..ale bulimicke,ked sa tak zhorsi organizmus,ze zvracia hned,aj ked nechce..tak to je uz tazsie
mám kamošku bulimičku.. KeĎ ideme spolu na pizzu, natlačí do seba tri veľké a ide na hajzel hodiť šabľu.. Ja zjem štyri a pekne čakám kým mi strávy x) Ale myslím že anorexia je horšia.. Nič nežrať? NIKDY!
Btw obe choroby su civilizacne a v minulosti sa vobec nevyskytovali. Vznikli coraz vacsou posadnutostou vzhladom, ktora je v spolocnosti zakorenovana poslednych 100 rokov. Takze mozno by si mali ludia konecne uvedomit o com to vlastne je a mohlo by im prestat jebat nemyslite ?
@d170 hcl je pri traveni neutralizovana a keby aj nie za tych 5 sekund sotva v ustnej dutine cosi stihne ved kazda spravna bulimicka si potom vycisti zuby
Ozaj inak dnes uz existuje mnozstvo pripravkov urychlujucih spalovanie ... kazdy ho nema hyperrychle ako niektori ale spravnymi vyzivovymi doplnkami sa tomu da pomoct.
Neda sa jednoznacne vyjadrit... obe choroby ukryvaju v sebe velmi velke stresy a problemy, to zalezi od individuality, problem je v tom ze anorekticka sa skorej docka pomoci, lebo na nej choroba zacne byt vidiet, zatialco bulimia je omnoho intimnejsia a tajnejsia, lebo sa nutne nemusi odrazit na hmotnosti
obe choroby su velmi zle ale anorexia je ovela ovela horsia ako bulimia (vlastna skusenost) ... ale ide tam aj o to aky druh anorexie mas ... je to velmi tazke mat jednu z tych chorob pretoze si neuvedomujes ze potrebujes pomoc je to ako droga raz s tym zacnes a uz nevies prestat a nikdy sa z toho poriadne nedostanes zostane ti to v hlave navzdy a musis s tym bojovat cely zivot ...dodnes to lutujem ..... pri anorexii a bulimii ti zacnu po chvili vypadavat vlasy, hniju ti zuby, prestanes mat menstruaciu, zacne ti pachnut z ust kvoli tomu ze ti hniju creva, postupne ti odmumiera pecen, pankreas , srdce atd...
@myagonia tam vobec nejde o hlad...ide tam o to ze normalny clovek by mal za den mat 2000 kalorii a ked si anorektička tak znizis mnozstvo tych kalorii na taky pocet o ktorom si myslis ze ti staci mozes jest aj 10x denne takto rozmyslaju anorektici maju presne vyhradene jedla ktore mozu zjest ale zase tam zalezi na tom aky druh anorexie mas
@godeye anorexia je omnoho horsia ako bulimia (vlastna skusenost) zober si to tak ze ked ti pride niekedy zle a vyvracias to tak to neboli hej tak taka je bulimia a je to urcite lepsie ako ked cely den iba cvicis a nic nejes (anorexia) to bol moj pripad ale samozrejme niektory anorektici jedia ale len jedla bez kalorii nemaju ziadnu energiu a cvicia cely den a pokracuje to az dovtedy kym sa nebudes vediet ani postavit
@mallory55 ako, neviem, ako to je pri zvracaní, už velmi dlho som nezvracala, chvalabohu....ale protiví sa mi to úplne...a anorexiu som mala takže viem o tom svoje
jednoznačne anorexia......buliamiou sa prejedaš sice to vygrciaš ale nikdy nie všetko proste to je nemožne ked do seba natrebu 30 rožkov aby všetok vyvracali ...ver mi poznam vela bulimikov.....a všetci vyčšinou maju normalnu vahu ......lenže anorexia to je už choroba, pri ktorej sa hadaš aj o pol rajčiny podla mna je ovela horšia
ale aj tak je to hnus... nikdy v živote by som to nedopustila! lutujem všetky dievčatá a chlapcov... nechápem tých ľudí... treba to silno riešiť, lebo bohužiaľ sa to stáva módnym hitom či čo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a tie baby, čo tým trpia, tak to už je veľmi zlé...
K teme : vyhybaj sa obidvom a kazdemu kto s tym nieco ma spolocne
Takže nikdy neschudne človek tak, aby mu hrozila kvôli tomu smrť.
Pri bulimii sa zuby nenicia , zaludok podstatne menej a creva rovnako.
ale najhorší je hlad
Bulímia je horšia vo výčitkách... nikomu nie je príjemné, ak si uvedomí, že to jedlo niekto musel uvariť, že to jedlo bolo chutné atd atd