je horsie ked si niekto vypije raz za niekolko mesiacov ale poriadne ze ani chodit nemoze alebo ked niekto pije kazdy vykend ale tak len do nalady ?? hm piste co je horsie...
pravidelní alkoholici sú horší. Je to ako: "už sa neviem zabaviť, keď si nevypijem." Pochopím, keď sa niekto raz za čas na oslave spije (hoci ja viem, kedy mám dosť, takže mne sa to nestáva), ale keď niekto chlastá len preto, aby mal náladu a vedel sa baviť, to naozaj nikdy nepochopím. Len alkoholik sa nevie baviť, keď si nevypije
ja sa snazim vzdy do nalady.. mma kamaratov ktory musia byt permanentne nadraty.. teda kazdy piatok.. ak maju peniaze.. ale co ma uz vazne nastvalo bolo ked sme sli na chatu na tri dni..a tam boli nadraty permanentne.. sice nehovorim ze som sa nesundal.. ale hento je prilis.. vytriezveli az na stvrty den..nastastie su len traja.. ale za chvilu budu vypadat velmi zle..a ich pecen taktiez nebude stale z ocele..
vzdy ked je co oslavovat oslavujem...ale zbytocne sa donemoty nalievat kazdy vikend?tak to urcite nie....Tak raz za cas...a aj to len tak,aby som nemusela navstevovat wc a podobnee
ja neviem..prave sme vcera tuto dilemu riesili..ale bolo tam mnoho inych podmienok..
ale k teme: ja sama na sebe citim, ze proste ked je arocny mesiac a neni cas na oddych niekedy ani cez vikend.tak proste ideme sa zabavit s tym, ze pijeme...tak viac ako do nalady..ale momentalne ma to prestava bavit, lebo ma desi fakt, ze sa nedokazeme bez alkoholu zabavat....
ak piť, tak príležitostne na nejakej oslave alebo čo, alebo v reštike, ale také super kvalitné vínko, nie preto, aby sa človek opil, ale by si pochutil krásna vôňa, krásna atmosféra a príjemná spoločnosť
poznam ludi co si davaju denne par deci do naladicky a su to supa osoby,inteligentny ludia (jednou z nich bola aj moja profka, sranda) ale neni nad to sa rozbit raz za cas jak to len ide, teda kym sa este da aspon hybat/ no len ne furt a ci to je zle? neviem, ale co ta nezabije to ta posilni a este ma to nezabilo
vypit si treba do nalady vtedy sa odviazes a lepsie sa aj bavi..teda v mojom pripade,ale tak radsej raz za mesiac,ako kazdy vikned, i ked ja robim aj tak inac,,
ale podla mna je naj kazdy tyzden do nalady si vypit a raz za nejake 2 mesiace sa najebat az tak ze nemozes chodit takze treba obidve tieto moznosti spojit ja to tak robim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
alebo ked si pitim riesi problemy
alebo ked ma nejakych 14 rokov
ale k teme: ja sama na sebe citim, ze proste ked je arocny mesiac a neni cas na oddych niekedy ani cez vikend.tak proste ideme sa zabavit s tym, ze pijeme...tak viac ako do nalady..ale momentalne ma to prestava bavit, lebo ma desi fakt, ze sa nedokazeme bez alkoholu zabavat....
ale podla mna je naj kazdy tyzden do nalady si vypit a raz za nejake 2 mesiace sa najebat az tak ze nemozes chodit takze treba obidve tieto moznosti spojit ja to tak robim
a podla mna castejsie a menej,ako raz za cas "na kasu"