...no síce koľkokrát je okolo mňa veľa ľudí, haldy ľudí - dav, ale dav nie je spoločník, to je skôr konzument, pocit samoty naruší len skupinka ľudí ktorí vás vidia
myslím, že prvá možnosť. sú ľudia, čo sa cítia osamelí, keď sú sami, ale tá správna spoločnosť ich vylieči. ale keď ste medzi tými, ktorí by vám mali byť blízki a cítite sa tam ako cudzinec, kto/čo vám pomôže?
a súhlasím s názormi, že samota nie je vyložene zlá. Len mne osobne nerobí tá úplná samota = odrezanosť od civilizácie dobre, pretože sa potom príliš zaoberám sama sebou a šibe mi z toho. :S
ale často mám chvíľky, kedy zúfalo potrebujem byť sama.. vtedy to však nevnímam ako osamelosť, ale ako životný priestor, regeneráciu čiže závisí od uhlu pohľadu.
najhoršie asi je ked si sám a cítiš sa tak, že ti už nič iné nechýba, že máš všetko čo potrebuješ, toto je už asi chorobné to sa rovno može daný rozprávať sám so sebou://a toť sa musí riešiť, lebo je to asi najhoršie čo može byť
podla mna je prvá a druhá možnost na tej istej urovni....i ked v 1možnosti ti ludia mozu pomoct aby si sa tak necitil....ale ked sa tak človek raz citi tak je jedno v ktorej možnosi je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
ale často mám chvíľky, kedy zúfalo potrebujem byť sama.. vtedy to však nevnímam ako osamelosť, ale ako životný priestor, regeneráciu čiže závisí od uhlu pohľadu.
mne vyhovuje, i keď niekedy by som menill
Ale vo všeobecnosti ju potrebujem