v poslednej dobe mam niekedy dni ze aj 2-4 hodiny lezim chcem spat ale proste neda sa a ajked nechcem rozmyslam nad kopou veci, ajked su vacsinou pozitivne nemozem zaspat
najhoršie je, keď sa rozhodnem, že dnes, dnes budem spať 10 hodín. a potom nie a nie zaspať, lebo mám v hlave tie povinnosti, ktoré som zanedbala kvôli spánku.
ale minule som dlho nemohla spávať, tak som to riešila veľmi jednoducho.. do desiatej nad knihami a potom het ho niekam von na dve vínka
napriklad dnes som sa dostala do postele nejak o tretej..hovorim si fajn tak aspon tie tri hodinky si pospim.. no neeee musim sa este polhodinu prevalovat,rozmyslat nad hovadinami a jednoducho nespat.. som bola nejak podozrivo čulá o tretej v noci.. a vlastne furt..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ale minule som dlho nemohla spávať, tak som to riešila veľmi jednoducho.. do desiatej nad knihami a potom het ho niekam von na dve vínka
a keď sa spať nedá, nejde, tak robím hocičo iné, čítam, netujem, filmujem, muzikujem...
Od začiatku roka zaspím o druhej, vstanem o šiestej a som dokonale čulá.
Ťažké WTF..