@Fr4nk1 myslim, ze ani nevies o com pises uz davno je prec doba, kedy bolio napr. Lenovo spicka... Dneska uz je to vec stastia - bud dostanes kazovy notebook alebo nie, zalezi od jednotlivych produktov, nie od ich znacky...
@Mezomus každý kokot čo píše kokotiny je v podstate kokot
k téme: eee pc sú jedny z najlepších netbookov, ale až také rozdiely v tejto kategórii nie sú...je zbytočné kupovať predraženú toshibu alebo hp ak v nich budú tie isté intel atomy a 1gb ramky ako v aceri alebo asuse..navyše vytvoriť kvalitné telo na takom malom stroji nie je zas tak náročné ako pri klasických bookoch kde je dôležitá štrukturálna pevnosť
za acer hovorí trochu nižšia cena, za asus až 10 hodín výdrž na baterky
ja mám starší model Acer Aspire One, a nesťažujem sa, čo som videl tie novšie sú namakané, ani sa nekazia ASUS je AŠUS, som zistil že acer robí v poslednej dobe omnoho lepšie notbuky za tú cenu
@Stodvacinkar je to divne ale Acer je praveze drahsi o 30 € aj pri 10 aj 11,6 palca oproti Asusu ta vydrz 10 hodin je len tak na oko, vazne tolko nevydrzi, to iba ked budes mat zapnutu iba plochu a nic nerobit a Asus mi dokonca pride pixelovitejsi, aj pri HD videu tak neviem ...
@Mezomus to skôr tvoj koment je maximálna kokotina, myslieť si to v dnešnej dobe keď aj lacnejšie notbuky sú použiteľné a spoľahlivé, viem dobre o čom hovorím, mal som sa s čím tým možnosť stretnúť, len netreba bezhlavo brať hneď čo má všetko človek pod nosom, tiež si každý nekupuje drahý špičkový mobil lebo po roku je to brak
@Michelangelo89 záleží ktorý presne model máš na mysli a v ktorých shopoch...rozdiel medzi aspire one zo 6 článkovou baterkou oproti eee 1005HA je podľa obchodu asi 20-30 eur pre acer
pri reálnej práci asus 10 hodín nevydrží ale ani acer ti nevydrží deklarovaných 7 čiže rozdiel tam zostáva
z mojho uhla pohladu su obe znacky dost lowcostove a teda nezaujimave jak cenou tak kvalitou. Su to NB resp. znacky: vyrobit rychlo, lacno a nech to vydrzi.
@Michelangelo89 nemusíš tipovať, ten asus už dlhšiu dobu používam
zapnem to ráno v škole, s tým že fičí mi tam wifi, solitair a nejaké office veci a vypnem ho niekedy poobede..a to má ešte cez polovicu baterky..takže výdrž by som rozhodne nepodceňoval
chcel som len poukázať že vždy musíš odčítať nejakú dobu z oficiálnych údajov..ak asus píše 10 hodín tak pri bežnej práci vydrží 7..ak acer píše že vydrží 7 tak reálne máš možno 5 hodín času..kapišto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
k téme: eee pc sú jedny z najlepších netbookov, ale až také rozdiely v tejto kategórii nie sú...je zbytočné kupovať predraženú toshibu alebo hp ak v nich budú tie isté intel atomy a 1gb ramky ako v aceri alebo asuse..navyše vytvoriť kvalitné telo na takom malom stroji nie je zas tak náročné ako pri klasických bookoch kde je dôležitá štrukturálna pevnosť
za acer hovorí trochu nižšia cena, za asus až 10 hodín výdrž na baterky
pri reálnej práci asus 10 hodín nevydrží ale ani acer ti nevydrží deklarovaných 7 čiže rozdiel tam zostáva
zapnem to ráno v škole, s tým že fičí mi tam wifi, solitair a nejaké office veci a vypnem ho niekedy poobede..a to má ešte cez polovicu baterky..takže výdrž by som rozhodne nepodceňoval
chcel som len poukázať že vždy musíš odčítať nejakú dobu z oficiálnych údajov..ak asus píše 10 hodín tak pri bežnej práci vydrží 7..ak acer píše že vydrží 7 tak reálne máš možno 5 hodín času..kapišto