Blech je 100krat lepsi nez srackovy naruto. Natuto je tak popularny lebo sa na neho namotaju male deti co nevedia co je dobre. Naruto bol dobry asi tak prva seria potom to islo rapidne dole vodou.
No myslím, že mangy sú na tom rovnako. A anime. No v Narutovi je viacej takých tých "vyplňovačských" častí takže... Ale kedysi som si myslela, že Bleach je lepšie, ale ako čítam aj mangu, tak som zistila že aj Naruto je fantastický. Ináč mi je ľúto tých ľudí, ktorí majú tie názory na anime a podobné veci, že sú to rozprávky atď. Poprvé, to ani nevideli... Podruhé, rozprávky to naozaj nie sú a keď ma niekto niečo trepnúť len tak do ľuftu, tak nech je radšej ticho. Je smola, že všetci majú voči tomu také predsudky. Je to naozaj sila a myslím, že vedia oveľa vecí a efektov lepšie nakresliť, ako vo filme robiť všetko pomocou počítača. Všetci sa na to dívajú inak. Nechápu napríklad to, koľko práce to je vydať jeden seriál a že každý pohyb sa musí kresliť. To je podľa mňa úžasné... Len tí, čo kreslia komiksy vedia, koľko to dáva zabrať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
bleach- nevidela som dokonca
a nevyjadrujem sa k zabednencom,...anime nie je parodia a seriály, jasné??