ja som to dala len tak, ja si podľa tohoto určite nebudem vyberať svoju orientáciu, lebo ako si ju povedal že si ju nevyberieme...
ja sa len pýtam, aká je mienka ľudí o podľa väčšiny "nenormálnych" orientávciách...či si myslia že je menej "zvrátená" bisexualita alebo homosexualita... ale pravdaže žiadna orientácia nie je ani nenormálna ani zvrátená...
myslím že lepšie je zamerať sa len na jeden druh pohlavia.... keď je človek bi tak mi to pripadá ako nadržaný zajac.... zasunie do každej dierky ktorá je v dosahu
neni to troska primitivne neni to nahodou o tom ako sa narodis a ako to citis..? Ale myslim ze pore nasu ,,uzasnu" spolocnost je prijatelnejsie BI ako cisto homosexulany jedinci... bohuzial sme pokrokovy a drzime sa predsudkov z cias nasich pra pra rodicov........
ked sa nejakemu hlapovi nehnusi iny chlapi tak jednoznacne je lepsie byt bisex to su potom ine zazitky .........ale som cital z bisexualy v skutocnosit neexistuju ze clovek je bisexual do urciteho veku a potom u je definitivne homo ,hetero ze to len niektore celebriti tvrdia ze su .....ael v skutocnosti len prekonali nechutnu predstavu sexu z rovnakym pohlavim a teraz stim nemaju problem a myslia si ze su bisex
treba vyskusat a uvidite, mozno aj v heterakoch sa nieco prebudi o com sami nevedia ze sa v nich skryva....zivot je uz taky, prinasa nove a nove prekvapenia kazdy den!!!!! filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ja sa len pýtam, aká je mienka ľudí o podľa väčšiny "nenormálnych" orientávciách...či si myslia že je menej "zvrátená" bisexualita alebo homosexualita... ale pravdaže žiadna orientácia nie je ani nenormálna ani zvrátená...
presne. Tu sa ale bežne hocičo dáva do "sexuálnych úchylností"
osobne mam homosexualnych kamaratov a nevidim ziadny dovod aby boli neako viac vyclenovany zo skupiny ale tak vseobecne niesu oblubeny ....
veď na svete je predsa toľko krásnych báb..
nedá sa odolať noo..