som strašne neznášanlivá k teplu. vlastne mne je mega teplo už od 20° C vyššie. radšej nech je zima, to sa oblečiem a je mi fajn. ale keď mi je teplo?! to čo mám robiť? vyzliecť sa z kože?? viete si predstaviť, ako trpím pri 30°C? NECHUTNÉ! v ľadovej jaskyni som pri teplote -2°C behala v tričku s krátkym rukávom a bolo mi fajn. áno, nebola mi zima. tak kriste, prečo ma trestáte takýmito teplotami?! ja fakt pri tom neznesiteľne trpím :/
zima jednoznačne akože mám rada aj leto lebo kupko, málo obliekania(málo vyzliekania) krásny hnedý nádych a tak taak.. ale nenávidím premnožené komáre a podobný doterný hmyz
a zima je moj živel zbožnujem ked je sneh a ja si možem jazdit spokojne na borde a tvárit sa že: "mám vás v.. "
@salwiska skus jazdit na borde v BA.... len zima tu je len tu mrzne ziaden sneh... proste hnus.. keby aspon bol sneh... ale tu je len zima a nic... a skoro tma...
a v poslednom case je vsade taka onicom zima.. ze len mrzne a nesnezi a nie je sneh..
@freedomko ja som zo SKalice,taktiež si musím pricestovat ak si chcem zajazdit.. a v Alpách alebo na strednom Slovensku si myslím že máš celkom prijatelné podmienky
@freedomko no vsak to ano.. nehovorim ze nemam rada letoo.. ved vtedy mozes byt aj o 11 vonku a nemusis si brat mikinu letnu dovču máme za sebou tak sa teším na zimnú teraz
Teplo je lepšie lebo sa namusim obliekat a v zime ci bože tolko toho musim na seba obliect aby mi bolo teplo a v zime ju uplna nuda no ak sa da snakovat alebo bordovat tak nie ale večšinou je len čapavica a blato
pamatam si ze tuto zimu mi tak mrzli ruky ze som si necitila prsty nic som v nich nevedela udrzat a strasne to bolelo ved naco su mi rukavice a ked prislo teplo tak to bolo este horsie...ale radsej nech mi odmrzaju ruky ako ked je 35stupnov
zima lebo sa mozes zohriat=D ae ochladit bez toho aby si si nieco vyzliekol/vyzliekla , ventilatora alebo sprchy studenej nejde =D a moznosti na zahriatie je asi viac=D sak v zime ked ti je zima sa prebehnes hybes sa a je ti teplsejsie=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
cez leto je lepsie ked ti je zima... mozes sa obliect...
a inak ani jedno lebo furt nieco koli tomu musis robit...
a zima je moj živel zbožnujem ked je sneh a ja si možem jazdit spokojne na borde a tvárit sa že: "mám vás v.. "
idem sa roztopiť,vôbec nič sa mi nechce,z tepla mi je zle a ak zabudnem dodržať pitný režim,točí sa mi hlava a idem odpadnúť.
silné slnečné žiarenie neznášam,vyťahuje mi farbu z vlasov a vysušuje mi ich,opálim sa,a to nechcem.
milujem jeseň a zimu
a v poslednom case je vsade taka onicom zima.. ze len mrzne a nesnezi a nie je sneh..
Nad 25 °C mi už naviera žila, nenávidím to hnusné, lepkavé, nehybné ovzdušie v horúčave.