dala som vytŕčať, ale neberiem to ako univerzálnu pravdu....pod vytŕčaním môžeme brať nejakého umelca, filozofa, alebo vedca, čo predbehol svoju dobu, to je to, na čo som myslela, ale sú tu napríklad aj ľudia, čo vytŕčajú možno tým, akú hudbu počúvajú a inak sú naprosto priemerní a hocikam by zapadli, ani by sa nemuseli veľmi snažiť a potom druhá skupina, ľudia úplne opační, čo budú vytŕčať vždy a sú...proste divní asociáli. v tom prípade to už nie je veľmi dobré.
@H8u Lenže mne to napríklad dosť často hovoria ľudia, že som iná. Radšej by som bola, keby mi to nehovorili
@Anzu Ja som dala zas prvú možnosť, ale ako som už napísala, je to veľmi relatívne... Je iné, keď je niekto príliš odlišný svojím správaním, alebo vzhľadom a výzorom...či je príliš snaživí, či trémista, alebo vulgárny, sebavedomý, či naopak hanblivý... Ak chceme v živote niečo dosiahnuť, mali by sme sa snažiť byť niečo viac než tí ostatní, keďže konkurencia je veľmi veľká. Naopak sú situácie, kedy nie je dobré ak je človek veľmi na očiach. Treba si uvedomiť, že svet je nespravodlivé miesto a aj ľudia v ňom sú rôzny. Mnohí sa chcú na ostatných vyzúriť kvôli svojmu vlastnému nezdarenému životu, či jednoducho závidia... A do koho sa pustia najskôr a najradšej? No predsa na tých jednotlivcov v ktorých vidia možno konkurenciu, možno dobrú obeť... Áno, zachádzam trochu aj do extrémov, ale netreba sa na všetko dívať len jednotvárne. Každá minca má dve strany.
Ako kedy... mna osobne už nebaví vkuse byť za divnú a čo ja viem, akú ešte, len preto, že som v niektorých veciach iná, a preto občas radšej potláčam to, aká v skutočnosti som, ako byť niekomu na posmech...
nemôžeme všetci vytŕčať, lebo urobíme jeden samostatný rad vytŕčancov, a tam budeme všetci splývať ja sa odlučujem aj od jedného aj od druhého nechcem ani zapadať, ani priveľmi vytŕčať...
neviem, mozno to tu uz niekto napisal, necitala som vsetky komentare, ale ja si myslim, ze nie je dobre ani jedno ani druhe.... ale uz ked "bida pricisne" tak je lepsie asi vytrcat.. nech ludia aspon vedia, ze zijes
@Bress Na začiatku je že Čo je lepšie? Napríklad ja som odpovedala že je lepšie vytrčať z davu..A možno si viacerí zle prečítali otázku a to ako ste na tom vy si nevšimli...
dosť ťažká otázka... pretože na jednej strane, splývať s davom znamená nemať problémy, no vytŕčať z davu znamená vlastný názor... ja napr. viem, že ja strašne z davu vytŕčam, čo ma síce aj teší, že nepatrím medzi tých prisprostastých ľudí, no niekedy si hovorím, o čo by bol život ľahší, keby som s davom splývala... ale tak ja nie som schopná splývať s davom aj keby som neviem čo robila aj tak...
Ide o to, ci vytrcame opticky alebo psychicky.....velmi vela mladych ludi si podla mna mysli ze ich nikto nechape a ze vsetko vedia o svete. kompenzuju si to aj sposobom obliekania.ta druha skupina sice vyzera tuctovo, ale zmyslanim je niekde uplne inde. to su tzv. individua co maju vyssie ciele. ale v podstate ide vsetkym o to iste. byt prvi. hm .ale na to len obliekanie nestaci.povedala by som ze toto je zanedbatelne v porovnani so zmyslanim. . .
no myslim ze tu vytrtca tych 10,5 % co hlasovalo ze splyvat ,preco sa silou mocou snazite vsetci vytrcat z davu? no to zalezi aj od toho ako myslite ze vytrcat? neikto vytrca vyzorom niekto spravanim,a teraz to nemusi byt nejako to rebleske spravanie ze niekto neustale vyraba problemy a musi na seba putat pozornost,vytrcat z davu moze niekto kto sa sprava aj prave naopak,no viete taky ,ktory sa s nikym nebavi,je taky odstrceny,nema zaujem sa ani bavit s ostatnymi ,a nemusi byt napane obleceny,len je proste trochu ini a neche sa z enjakeho dovodu zaradit k ostatnym,radsej sa nebavi z nikym,jak by sa mal zaradovat k takym...
ja si nemyslim napr. ze niektori z tych co dali ze vytrcaju vytrcaju ale o mne by to mozno niekto povedal aspon tu na birdzi vytrcam tak isto ako vytrca xhtml ale napr. tenpatic tu vobec nevytrca
Podla toho v akých situaciach Večšinou vytrčám aj ked nerád (možno to bude aj mojou vyskou ?) ked zas nemam naladu alebo sa hambím tak sa snazim splívať
nevravim ze nemoze, len ze je to vo vacsine pripadov malo pravdepodobne....taky typ cloveka sa velmi lahko da odhadnut . ide vsak aj o to co konkretne povazujes za vystrednost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
možno ti najprv príde vyčnievanie zlé, ale nakoniec to môže byť veľkou výhodou
ja som na tom tak že keby som chcela splívat nikdy nebudem,podarí sa mi to vždy len nachvílku nikdy nie na dlho..
@Anzu Ja som dala zas prvú možnosť, ale ako som už napísala, je to veľmi relatívne... Je iné, keď je niekto príliš odlišný svojím správaním, alebo vzhľadom a výzorom...či je príliš snaživí, či trémista, alebo vulgárny, sebavedomý, či naopak hanblivý... Ak chceme v živote niečo dosiahnuť, mali by sme sa snažiť byť niečo viac než tí ostatní, keďže konkurencia je veľmi veľká. Naopak sú situácie, kedy nie je dobré ak je človek veľmi na očiach. Treba si uvedomiť, že svet je nespravodlivé miesto a aj ľudia v ňom sú rôzny. Mnohí sa chcú na ostatných vyzúriť kvôli svojmu vlastnému nezdarenému životu, či jednoducho závidia... A do koho sa pustia najskôr a najradšej? No predsa na tých jednotlivcov v ktorých vidia možno konkurenciu, možno dobrú obeť... Áno, zachádzam trochu aj do extrémov, ale netreba sa na všetko dívať len jednotvárne. Každá minca má dve strany.
ale v kolektíve,keď sa jedná o protest alebo tak,držím stranu..
Všetci chcete silou-mocou vytŕčať až ste všetci rovnakí...
a @pedall nevytrca
@diablo7 chcem vytrcat tak nehlasujem
A dúfam, že sa strašne tešíš tomu, ako vytŕčaš ...
Ozaj to bude niečo hodné hlbokej poklony ...